Ti is sokszor megkaptátok azt a szüleitektől, hogy elviselhetetlenek vagytok, ezért el fognak kerülni az emberek?
Igen és ennek az önzés az oka, az a célja, hogy elhidd, ők csak azért viselnek el, mert a szüleid, de senki más nem szeretne téged. Ki akarnak sajátítani. Ez aljasság. Semmi köze a szeretethez.
Olvass Feldmárt, és nézd meg a filmjét is, erről szól.
Minél előbb elszabadulsz és minél kevesebb kapcsolatot tartasz velük, annál jobbak lesznek a kapcsolataid másokkal.
Ennek semmi értelme, hogy ezt szajkózzák, csak elviszi az önbizalmadat.
Nekem mindig azt mondták, hogy nincs az a férfi, aki együtt tud majd velem élni, mert nagyon öntörvényű vagyok és (ahogy neked is mondják a te szüleid) elviselhetetlen. Még az aktuális barátomat is traktálták ezzel, viccelődve persze.
A kamaszkorom tényleg nem volt mindig sétagalopp számomra, aláírom, de érdekes módon később sosem volt gond az együttélés másokkal. A szüleim a mai napig sportot űznek abból, hogy naponta többször összekapnak valamin, én meg nyugalomban élek, amióta nem náluk lakom, hanem olyan emberekkel, akik normális módon meghallgatják a véleményemet, ha nem egyezik az övékkel, akkor is.
A te esetedben azt mondom, hogy keress hozzád hasonlóan pörgős embereket és ne hagyd, hogy le legyen törve az önbizalmad.
1 Igen, ez is egy lehetőség.
3 Azon vagyok, csak sajnos nagyon nehezen teremtek kapcsolatokat.
Kedves pontozóbizottság, olyan nehéz elhinni, hogy
1. Nem csak nyüsszögő kamaszgyerekek írnak negatív dolgokat a szüleikről?
2. A szülők között is vannak elégtelen szülők? (Tehát sok esetben még a kamaszok is írhatnak valós történeteket.)
3. A legjobb szülők is tudnak rosszat tenni/mondani a legjobb szándékkal is?
Hála az égnek nekem sose mondták, az én lelkem építették a szüleim, nem rombolták.
Tudták jól, hogy sajnos van ebben a világban elég olyan ember, aki csak rombolja a többit (szinte mindenki sérül lelkileg élete folyamán), szóval nem szálltak be ők is a sorba, mert azzal sem ők, sem én nem jutottam volna előbbre az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!