Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a saját családom...

Mit tegyek ha a saját családom próbál engem tönkre tenni miközben én mindent beleadva küzdök a céljaimért, és nincs senki nincs semmi akibe vagy amibe kapaszkodni lehetne? Amikor minden nap megkérdezem magamtól:Mit keresek én ezek közözött?

Figyelt kérdés
Amikor fogalmuk sincs arról hogy ki vagyok valójában, mi rejtőzik bennem amit már mások is elismertek, és hogy én eddig is 4 évet adtam oda az életedből emiatt, amit ők fel sem fognak? Már ahhoz is irdatlan erő kell hogy reggel felkeljek hogy megint széthajtsam magam, vajon megéri e?
2009. okt. 1. 12:27
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
90%

12,49-es nagy bunkó vagy!!!

Te biztosan nem ilyen családban nőttél fel,örülj neki.

Kedves kérdező más tanácsot nem lehet adni,költözz el otthonról hiszen nagykorú vagy.Keress munkát a suli mellett,ha van lehetőséged kollégiumra az jó megoldás lenne.Ha keresel mellette akkor nem élsz rosszul.

2009. okt. 1. 12:53
 12/44 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, mi lehet a problémád...

Annyit azonban tudok, hogy senkire a Földön nem számíthatsz jobban, mint a saját családodra!!!

Abban biztos lehetsz, bármi problémád van/lesz az Életedben, nem idegenek lesznek majd melletted és nem idegenek húznak majd ki a csávából, hanem a saját családod, akikről most azt állítod, hogy "tönkre tesznek"...

Már az Életedet is nekik (Apádnak és Anyádnak) köszönheted... Gondolod, hogy pont ők akarnak megnyomorítani?!

"EZEK" az emberek gondoztak, ápoltak születésed óta : ők vajon hány évet "áldoztak az életükből" rád???...

Reggelente nem azt kellene megkérdezned magadtól, hogy "vajon megéri-e", hanem azt : "Én mit tettem eddig a családomért?... Én mit tehetnék ma a Szüleimért, hogy boldogabbak és nyugodtabbak lehessenek?"...

Gondolj bele : mit érezhet minden reggel az Anyukád, mikor felkel és arra gondol, milyen hálátlan gyereket szült és nevelt?... Vajon megérte?... (Mennyi erő kell vajon ahhoz, hogy aznap is felkeljen és csinálja a dolgát, kimossa a gatyáidat, zoknijaidat, összeszedje a szétdobált ruháidat, megfőzze neked az aznapi kajáidat, megkeresse a pénzt arra, hogy te kényelmesen leülhess a számítógéped mellé és egy fórumon azon siránkozhass, hogy "tönkreteszacsaládom".)

Szégyellhetnéd magad!!!... :-[

2009. okt. 1. 12:54
 13/44 A kérdező kommentje:
Tudod te, (a legutóbbi kommentelő) egy iszonyatosan nagy barom vagy. Na az ember egy ilyen hozzászólást olvas akkor: Vagy elhiszi, átérzi és kommentálja, vagy nem hiszi el, nem érzi át, és kommentálja, vagy tudja hogy mindenki küzd a saját problémáival, és igenis vannak köztük olyanok kik eszméletlenül nehéz helyzetben vannak, és csak egy gyenge pillanatukba, pusztán azért a néhány ismeretlen jó szóért is megérte nekik.
 14/44 A kérdező kommentje:
mint nekem most.
 15/44 A kérdező kommentje:
bocsi, a 12.49 es kommentelőre gondolltam.
2009. okt. 1. 12:55
 16/44 A kérdező kommentje:
12.54- A nagyanyám mos rám, a nagyszüleimnél vagyok javarészt, ott eszem, és ott zuhanyzom. Saját magamat látom el, és ha kell valami azért én dolgozok meg nem teszik alám.
2009. okt. 1. 12:58
 17/44 anonim ***** válasza:
75%

"...Abbahagytam a sulit, mert tudtam hibás döntés lett volna. Az elmúlt négy évben sikerült megtalálnom önmagam, nem volt könnyű de végre tudom hogy mit akarok, és ez mindíg is ott volt bennem, s most építés mérnöknek tanulok, miközben éjszaka 14 órában melózom, napközben meg tervezek, és rajzolok..."

Kedves Kérdező!

Több ponton is defektesek az állításaid :

- Nem hagyhattad abba az iskoláidat, mivel 18 éves korig iskolaköteles egy magyar gyerek...

- Hogyan dolgozol éjszaka 14 órában?!... 8-o

Lehet, én hülye vagyok, de úgy tudtam, hogy 1 nap 24 órából áll (délelőtt: 6 óra; délután: 6 óra; este: 6 óra; éjszaka: 6 óra)...

- HOL dolgozol te ÉJSZAKA, amikor 18 év alattit nem alkalmazhatnak éjszakai munkára?!... (Szóval, még arra a 6 órára sem!)

- építészmérnöknek csak egyetemen tanulhatsz...

Mikor érettségiztél le, ha még csak most vagy 18 éves?...

Vagy máris kijártad az egyetemet?!...

Mondjuk, nekem az is furcsa, hogyan fórumozol itt hétköznap délben?!... Egy normális 18 éves ilyenkor az iskolában ül!!!

Bocsi, de nagyon KAMU ez az egész, legközelebb valami hihetőbbet találj ki! :D

2009. okt. 1. 13:12
 18/44 anonim ***** válasza:
69%

12:54-esnek:

Olvass figyelmesebben, mielőtt osztod az észt.

Nem azt írta, h a szüleinek adott eddig 4 évet az életéből, hanem a leendő hivatására áldozott ennyi időt és ezt a szülei nem veszik semmibe. Neked hogy esne? Valamint mit köszöngessen a "kedves" szüleinek? Apja ordítozásait vagy anyja "bár meg se születtél volna" kijelentéseit? Tudod, senki nem kérte, hogy világra jöhessen, ez mindig a szülők döntése. Ők vállalták, h szeretik, felnevelik, etetik, ruházzák, iskoláztatják stb. Ebből nem túl sok minden látszik megvalósulni... Szóval? Mit is köszönjön?

2009. okt. 1. 13:15
 19/44 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is defektes, most majd jól le fog téged ugatni, hogy igen is igaz, meg izémizé így-úgy van. Jellemző van valami baja, jól felnagyít mindent, de a lényeg, mindenki szar, csak ő nem, és ő teljesen önellátó is, szóval még azt sem lehet a szemére vetni. Akkor mi a pcsa bajod van? Nem kell többet hazamenni és láss csodát nem lesz semmi bajod.

Az ilyenek pontosan tudják azt is, hogy nem egészen úgy vannak a dolgok, ahogy leírták, de ez kell ahhoz, hogy gyorsan gyűjtsenek vagy 20 választ, ami megerősíti őket abban, hogy ők remek emberek és komolyan csak a családjuk a szar, tartsanak ki, mindenki együtt érez velük, hogy rohadna meg a családjuk stb.

2009. okt. 1. 13:17
 20/44 anonim ***** válasza:
75%

"...A nagyanyám mos rám, a nagyszüleimnél vagyok javarészt, ott eszem, és ott zuhanyzom. Saját magamat látom el, és ha kell valami azért én dolgozok meg nem teszik alám..."

Nem látod el saját magad!!!

Az, hogy mit jelent "saját magadat ellátni", majd akkor tudod meg, amikor a saját keresetedből fizeted a lakásod, a számláid (villany, gáz, fűtés, stb.), a ruháid, az élelmiszereidet, a tanulásodat, a mosóporod, a W.C. papírodat is!

2009. okt. 1. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!