Nem fura, hogyha megkérdezem a férjem, hogy tetszik-e neki az egyik lányismerősünk, erre ő rendesen válaszol?
Párom szokta nekem mondani és nagyon igaza van: minek teszel fel olyan kérdést, ha arra már tudod a jó választ?!
Ő csak válaszolt, őszintén, nincs ezzel semmi gond, hisz nem vak, attól még szépség érzete van, hogy téged szeret.
De csak nyugodtan, szeirntem közelebb kerültök azzal egymáshoz ha ilyesmi dolgok, hogy másik nem megnézése nem áll közétek, sőt közösen elemezgetitek ki, így neki sem lesz akkora dolog, hogy ezt pl előtted rejtegesse, és számodra is természetes lesz, amit mondani szoktunk, hűséget nem vakságot fogadunk, és ha kimondják a srácok tanuljuk meg mi nők azt nem zokon venni, illetve mi is nyíljunk meg!
Figyelj, a férfiaknak sajnos nagyon rosszak az "antennáik" - nem velük születetten, hanem a "macsó-férfiasságra" való neveléstől érzelmileg azaz az érzelmi kommunikáció szintjén kissé alulmaradtak. :S Ha indirekt módon (azaz nem szóról szóra, hanem "kerülőúton", célzással próbálsz kiszedni valamit egy pasiból, az valószínűleg nem fogja megérteni.
A férjed nem éri fel ésszel, hogy Te mit vártál volna válaszként, mi lett volna a szellemes, lenyűgöző válasz - ő úgy fogta fel, hogy Te kérdeztél, ő meg válaszolt. Ő nem értette, hogy Te mit szeretnél ebből kihozni - sajnos.
De szerintem ez önmagában nem jelenti azt, hogy aggódnod kéne. Ha tetszene neki tényleg a csaj úgy, hogy megcsalna vele, akkor letagadta volna, hogy tetszik neki, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!