Nem fura, hogyha megkérdezem a férjem, hogy tetszik-e neki az egyik lányismerősünk, erre ő rendesen válaszol?
Ha egy férj megkérdezi a feleségétől ugyanezt, csak férfi alannyal, akkor nem hiszem, hogy egy férfi kiakadna ezen így.
Váá, de fura vagy.
Kedves válaszadó, aki azt írta, nem ért velem egyet, ez még egy ártalmatlanabb megnyilvánulása annak, amire utaltam, - a vázolt szituációban engem sem zavarna az ilyen válasz. A Kérdező ugyanakkor azt akarta hallani, hogy ő a legszebb a párja számára, ám a férje az adott pillanatban erre nem jött rá, hanem a kérdésre válaszolt (amivel mondom, ebben az esetben nincs baj! ha rájön, mit kell válaszolni, az bravúr lett volna egy pasitól :P:D:D:D).
Ez az "antennahiány", amire utaltam, inkább "nagyban" okoz problémát, pl. ha egy házaspárnak problémái vannak, és a férj nem veszi észre, ha a felség szó szerint nem meri mondani.
Egyébként én is az őszinteség híve vagyok, csak ugye vannak dolgok, amikre nem lehet direkt rákérdezni. Pl. "Ugye én vagyok neked a legjobb nő?" Milyen gáz lenne nekiszegezni egy ilyen kérdést :)
Fölösleges ilyeneket kérdezni a párodtól.
Egy egézséges férfinek minden jó nő tetszik.
És mindegyiket meg is dugná.
Egyesekbe szerelmes is lehet.
Mindezt annak ellenére, hogy amúgy végig téged is szeret.
A homo sapiens nem monogám faj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!