Mit tegyek ha a saját családom próbál engem tönkre tenni miközben én mindent beleadva küzdök a céljaimért, és nincs senki nincs semmi akibe vagy amibe kapaszkodni lehetne? Amikor minden nap megkérdezem magamtól:Mit keresek én ezek közözött?
Konkrétabban mi a helyzet? Sportolsz, amit semmibe néznek, vagy ilyesmi?
Ne nekik akarj megfelelni. Tudom, hogy nehéz, mert automatikusan a szerettei elismerésére hajt az ember. De ha értékes dolgot csinálsz, az akkor is az, ha ők nem ismerik fel.
Jézus is így járt, pedig ő tényleg megváltotta a világot.
Miért nem mondod el a családodnak mik a vágyaid, céljaid? Ki vagy valójában miért nem mutatod meg?
Talán nem is akarnak tönkre tenni, csak te nem látsz a haragtól, csalódottságtól.
Egy újabb meg-nem-értett lélek. Komolyan nem értem, szinte mindennap nyomják ezeket a kérdéseket, hogy a famíliám tönkre tesz, senki nem ért meg, mindegy mit csinálok, akkor is tönkre tesznek, és akkor sem értenek meg, én olyan dolgokon mentem keresztül, hogy azt el sem lehet képzelni, engem nem ért meg senki, az egész famíliám szar alakok gyülekezete, akik próbálják tönkretenni a kivételes, egyedül álló, szenvedő, hatalmas nagy lelket, tehetséget, aki én vagyok, de úgy sem segít rajtam semmi stb. Most komolyan mit vártok? Az ilyennel valami lelkisegély oldalra kell menni, vagy profilt nyitni a hotdogon, ld50en aztán keríteni magadnak hasonló kivételes meg nem értett szar emberekkel körülvett arcokat, és akkor megoszthatjátok egymással a tragédiátokat.
Itt úgysem fogja neked senki megoldani a bajodat, mert mindegy mit javasol bárki, válasz: Már próbáltam de semmi, á az se jó stb.
Biztos nagyon elkeseredett vagy, ez látszik az írásodból. De mikor kezdted a sulit? Ha mostanában, akkor talán kell idő, hogy lássák, hogy most kitartasz. Az én édesapám sem ismert el soha senkit és semmit, nem volt neki elég, amitt letettem az asztalra, de a hátam mögött meg nagyon büszke volt rám, de soha nem mondta volna a szemembe. Jól esett volna, de sosem kaptam meg.
Te elégedett vagy magaddal? Büszke vagy arra, hogy ilyen keményen küzdesz? Szerintem legyél az, mert ezt nem mindenki vállalná be, amit te teszel. Én így látatlanban is nagyon tisztellek ezért a kemény munkáért. Kitartás és fel a fejjel!!! Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!