Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz anyagi körülmények között élünk a férjemmel. Hiába dolgozunk mindketten a hitelek és a rezsi elviszi minden pénzünket, kajára is alig futja. Ezért én már egy ideje férfiaknak nyújtok szolgáltatást. Persze erről a férjem nem tud. Félek, hogy kiderül, igaz a múltkor meglátta, hogy ki van szívva a nyakam, de sikerült kimagyaráznom. Mit csináljak? (A sértő válaszokból nem kérek!)
2013. máj. 13. 10:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
50%
Egyszerűen nem értem hogy lehet szegényen élni, HA nincs valami komolyabb baj, pl. Betegség a családban..szegénység a lustasagban, nem spórolásban, nem akaromságban mutatkozik meg..aki akár dolgozni, az tud is. Ügyesnek és egy kicsit dörzsöltnek kell lenni. Nekem ez a véleményem. Pontozzatok le!!! ×.×
2013. máj. 13. 15:13
 32/33 anonim ***** válasza:
Én inkább éhen döglenék, minthogy ilyen "munkám" legyen. Nemcsak neked van ilyen problémád, hanem az ország több, mint felének.
2013. máj. 13. 23:08
 33/33 ildike87 ***** válasza:
Régi kérdés, de engem érdekelne, végül megoldódott-e a dolog.
2016. jún. 5. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!