Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz anyagi körülmények között élünk a férjemmel. Hiába dolgozunk mindketten a hitelek és a rezsi elviszi minden pénzünket, kajára is alig futja. Ezért én már egy ideje férfiaknak nyújtok szolgáltatást. Persze erről a férjem nem tud. Félek, hogy kiderül, igaz a múltkor meglátta, hogy ki van szívva a nyakam, de sikerült kimagyaráznom. Mit csináljak? (A sértő válaszokból nem kérek!)
2013. máj. 13. 10:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%

meg nem történtté nem tudod tenni, de ne mondd el. Ha elmondod, vége a házasságodnak, bár szerintem az lenne a fair.

Én egyébként azért nem értem ezt, mert az én férjem, ahogy ismerem, inkább éhezne, mint hogy én odaadjam magam másoknak, vagy inkább másodállást vállalnánk. Nekem ez nem fér bele.

2013. máj. 13. 11:56
 22/33 anonim ***** válasza:
17%
De ha ezt csinálod akkor elvileg jól kéne élnetek már nem? Alkalmanént biztos kapsz egy tizest vagy többet nem? Ne mondd el neki. És nem undorodsz masoktol? Én is csináltam amugy még régen de megundorodtam az egésztől.
2013. máj. 13. 11:58
 23/33 anonim ***** válasza:
66%
ha az ő hibája is, akkor meg pláne nem értem, miért te csinálsz ilyet, meg egyáltalán miért csinálsz ilyet. ÉN lehet, hogy a helyedben el is válnék. Egyrészt, mert ha kiderül, úgyis váltok, illetve ha tényleg az ő hibája is, és nem tesz semmit a javulásért, akkor én elgondolkodnék, hogy kell-e ilyen férfi nekem.
2013. máj. 13. 11:59
 24/33 A kérdező kommentje:
Azért az ő "hibája" mert csak alkalmi munkát tud vállalni a múltja miatt.
2013. máj. 13. 12:04
 25/33 anonim ***** válasza:
95%
De Te választottad. Illetve, ha tudod hogy a jövőd ennyire bizonytalan mellette, akkor a TE felelősséged is, hogy mellette vagy még! Ne hibáztasd! Ha úgy érzed egyedül jobban boldogulsz, akkor válj el. De butaságokat ne csinálj és főképp ne okolj másokat a saját döntéseidért!
2013. máj. 13. 12:07
 26/33 anonim ***** válasza:
59%
Szóval sittes volt...szép család lehettek..
2013. máj. 13. 12:08
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

Ezek szerint egy sittes és egy prosti.

Jól egymásra találtatok.

Ha sittes volt, akkor jogosan félsz, hogy "megöl, ha kiderül".

Viszont abban is biztos vagyok, hogy már a házasságkötésetek előtt is űzted az ipart,

és nem most kezdted.

De látom, hogy ennél is tudsz még mélyebbre süllyedni, amikor a pasid nyakába varrod az egészet!!

2013. máj. 13. 12:11
 28/33 anonim ***** válasza:
4%

Kedves kérdező, kapsz végre érdemi választ is, nem csak pocskondiázàst:

Én a következőt tenném:

Leültetném a férjem, és mondanám neki, hogy szeretnék egy nagyon fontos dolgot közölni, remélem, megért; elmondanám neki, hogy mi a helZet, hogy kilátàstalan volt a helyzetünk és kénytelen voltam ebbe belevágni, nem mertem szólni, mert féltem, hogy elhagysz...ennyi:)

Figyelj, én megértelek, nálunk volt hasonló helyzet, a férjem hordozott egy nagyon súlyos titkot (ennél sokkal súlyosabbat), mikor elmondta, nem hagytam el, hanem segítettem neki feldolgozni, ma megyünk orvoshoz.

Ne szégyelld ezt, ez is egy munka. Aki azt mondja, nem csinálná soha, még nem éhezett, nem nyomorgott igazán, a meleg szobából könnyű nyálfröcsögve ugatni....

Nyugodj meg, ha jó a házasságotok, megoldjátok ezt is!:)

Én szorítok!;)

2013. máj. 13. 12:30
 29/33 anonim ***** válasza:

Tán a férjed tette szét a lábait idegen pasiknak? Miért az ő hibája? Ha alkalmi munkát tud vállalni, akkor azt tud. Ha neked nem felel meg ő így, akkor kereshetsz mást, akinek nincs ilyen múltja.

Megcsalod a férjed, napi szinten. Hogy pénzt kapsz érte, az én szememben csak súlyosbítja a dolgot, mint hogyha hirtelen rád tört volna a nagy szenvedélyes szerelem.

2013. máj. 13. 14:17
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

28-as

Képzeld volt,hogy télen nem volt meleg szobám,se kajám az asztalon se internet se semmi.De akkor se feküdtem le idegen pasikkal.Elmondom neked elmentem napszámba,meg havat lapátolni,meg ismerősnek gyerekre vigyázni!

2013. máj. 13. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!