Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Mit tegyek elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz anyagi körülmények között élünk a férjemmel. Hiába dolgozunk mindketten a hitelek és a rezsi elviszi minden pénzünket, kajára is alig futja. Ezért én már egy ideje férfiaknak nyújtok szolgáltatást. Persze erről a férjem nem tud. Félek, hogy kiderül, igaz a múltkor meglátta, hogy ki van szívva a nyakam, de sikerült kimagyaráznom. Mit csináljak? (A sértő válaszokból nem kérek!)
2013. máj. 13. 10:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%

Én nehezen akarom elhinni hogy ezt egy férj nem veszi észre.

- Nem veszi észre hogy sosem vagy úgy otthon ahogy régebben?

- nem veszi észre hogy több pénzetek lett?

Oké, Hazudhattad hogy túlóra van, de mi van ha egyszer a melóhelyed elé megy,hogy túlóra után hazavigyen??

- nem veszi észre hogy más lettél??

Ez a történet erősen sántít.. Ha mégis igaz, akkor felesleges a kérdés. Az aki ezt a megoldást választja, annak ne legyen lelkiismeret furdalása. Az aki képes pénzért lefeküdni bárkivel, annak legyen már annyi gerince hogy elmondja az igazat.. Végül is ha elhagy a férjed akkor legalább teljes egészében űzheted az ipart. Ha nem hagy el a férjed akkor legalább a stricid lehet, mert bizony idővel kell majd valaki aki megvéd.. Lesz majd hogy megvernek, és elveszik a pénzedet.. De nem gond. Ezt választottad. (én amikor szegények voltunk két munkahelyet választottam. Elmentem mellékállásba gyógyszertárat takarítani)

2013. máj. 13. 11:06
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Semmi olyasmirol nem ir, hogy sajnalja, vagy szeretne a ferjet, vagy lelkiismeretfurdalasa lenne, egyszeruen fel, hogy kiderul, es akkor rosszabb anyagi helyzetbe kerul.

Most erre mit lehet mondani... Tokmindegy, mit csinalsz, mert elobb-utobb ugyis kiderul.

2013. máj. 13. 11:09
 13/33 anonim ***** válasza:
96%

Én csak azt nem értem, hogy adott egy alkalmi prosti, akinek mellesleg van férje de csórók. Nyilván a helyzet már adott. Ha már ez van, akkor bizonyára nem volt akadály korábban az erkölcsös hozzáállás és egyéb mentális tényezők. Na most ilyen esetben milyen úton módon jut eszébe valakinek megkérdezni mások véleményét a GYK-n, egy mondanom sem kell, nem túl igényes oldalon. Mert még ha előtte kérdezné... de már mindegy. Vagy a lelkiismeret le van maradva néhány hónappal? Mindegy is.

Nem sértésként, de most már edd meg amit főztél. Dönts belátásod szerint.

2013. máj. 13. 11:10
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
ne szólj neki és sürgősen hagyj fel az efféle fizetéskiegészítéssel! neked mi éri meg jobban? a jobb fizu vagy a férjed, aki szeret? te döntesz.
2013. máj. 13. 11:21
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

" Mit tegyek elmondjam a férjemnek?"

Állj elé

- Drágám! Beszélnünk kell.

- miről van szó?

- Én már jó ideje hazudok neked, és becsaplak.

- mi? hogyan?

- Hát nem igaz amit eddig mondtam arról, hogy honnan van a pénz amivel egy kicsit jobban élünk. Az igazság az, hogy lefekszem idegen férfiakkal pénzért.. Ők fizetnek és lefekszek velük.

-miiiicsssoooooodaaaaaaa???

- hát gumival X összeg , gumi nélkül drágább.... Teljes szolgáltatás X összeg... Kocsijukban, Parkokban vagy felmegyek hozzájuk a lakásukra. Szóval édesem, én elqrvultam..De ugye nem baj????

A további lehetőségeket nem írom le.. mert nem ismerem a férjedet, hogy miképpen reagálna.

Én férfiként annyira undorodnék tőled, hogy megütni sem ütnélek meg.. Viszont egy életre lezárnám a kapcsolatunkat.. Ha a családból bárki kérdezni miért váltunk el, én őszintén elmondanám hogy mert qrválkodsz. Nem bosszúból, hanem azért mert a család ha nem tudja az igazi okot, akkor mindig a férjet gyanúsítják hogy azért vállnak mert a férj szeretőt tart..

2013. máj. 13. 11:22
 16/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van hiba volt belemennem. Már eldöntöttem, hogy abba hagyom de mi lesz ha kiderül? A párom meg is ölne.
2013. máj. 13. 11:23
 17/33 anonim ***** válasza:
59%

" mi lesz ha kiderül? A párom meg is ölne"

Igaza lenne, és csak azt reméli minden becsületes ember, hogy megússza komoly büntetés nélkül.

2013. máj. 13. 11:45
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd abba és törekedj becsületes munkára és életre. A többit majd az idő megoldja ha szerencséd van.
2013. máj. 13. 11:50
 19/33 A kérdező kommentje:
De végül is az ő hibája, hogy idáig jutottunk.
2013. máj. 13. 11:53
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
Miért az Ő hibája?
2013. máj. 13. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!