Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezen tényleg ennyire...

Most ezen tényleg ennyire fenn kell akadni?

Figyelt kérdés
Volt egy esemény nemréiben a családban, amelyről felkerült egy kép a facebookra, amelyen én is szereplek, és megvagyok jelölve a képen.. namrmost az én profilom visont ugy van beállitva, hogy más ne lássa a rolam megjelölt képeket, hacsak én azokat nem engedlyezem..Errefel a párom reggel dühösen rámförmedt (közben az adatlapom böngészi), hogy nálam miért nem jelenik meg az a kép!!! Könyörgöm!! Fontos esemény történt, de most tényleg én ezért ennyire bünös lennék, hogy nem láthato minden az én adatlapomon?? Most ebből hogy magyarázzam ki magam??? Nem szeretem, ha engem reklámoznak, nekem elég az a 3-4 kép amit én töltök fel magamrol..Ha viszont ezt elmondom, hogy nem szeretném, hogy a 20.dik xy is lássa a képet, akkor meg szintén én vagyok a bünös..minig valami a fejemhez van vágva, hgy pl. akkor meg minek vagyok fenn..Ehhez ti mit szoltok?

2013. máj. 13. 07:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hat akkor egy megoldás van: töröld magad a Facebookrol.m
2013. máj. 13. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
értem mi a probléma. Én is szóvá tettem, amikor a gyerekemet valaki felrakta az engedélyem nélkül, mert hogy ő is a képen van más gyerekkel együtt. Senkinek nincs joga mást felrakni engedély nélkül, a férjednek meg pláne nincs ahhoz köze, hogy te milyen fotót teszel fel vagy nem teszel, ez nagyon személyes dolog, és ha te utálod azt a fotót? Szerintem nem mindegy, ki milyen profilt sugároz magáról, ezt idegenek ne piszkálják, jó ha megtanulják. ne legyen téma mondjuk a munkahelyen, hogy más oldalán rólam egy bulizós kép van.
2013. máj. 13. 08:30
 13/16 A kérdező kommentje:
De még ő hogy szová tette!! MÉg én sértettem őt végig, amiért nem engedélyetem a kép láthatoságát!! Komolyan nem értem, hogy ezen kell vitáznom vele korán reggel, amikor más 100x fontosabb gondunk is lenne!!?? Meg is kaptam a magamét, hogyha ezt a képet nem vagyok képes fenn hagyni, akkor miért nem törlöm le a többit is és hagyok fenn csak egyet??Mndtam, hogy lehet ami neked fenn van az neked elég, nekem viszont sok, és hogy az én adatlapomon nekem ennyi képmennyiség elég..nem kell több..erre teljesen ki volt akadva, hogy én milyen hülye vagyok, stb..stb..mert ez egy szép kép..meg hogy ő már megjárta velem, amikor feltettem egy képet és ő láthatta viszont más nem, akkor én őt hülyének néztem, meg hogy én ilyen rafinált vagyok, tudja ő.. na mondom...szarok bele az egészbe, ha ez a legnagyobb problémája!!!elnézést!!!
2013. máj. 13. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
megkérdezted, hogy ez miért ekkora probléma, hogy ügyet kell csinálni belőle? Vagy csak ürügy a veszekedésre?
2013. máj. 13. 08:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem, de hallom már mit mondana, mert mikor az előbb is elmagyaráztam neki az én adatlapom müködését, akkor is kifigurázott, hogy jol van akkor jo, jo, akkor jo..ezeket mondta, de a hangjában az ironiával..mást sem tud hajtogatni csak hogy jo, jo, akkor jol van..de akkor minek van fennt még az a pár kép is?? na ilyesmi stilusban..
2013. máj. 13. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Kicsit éles tanács egy idegentől, de mégis azt mondom, hagyd ott! Ha ilyen felszínes, akkor később is ilyeneken fog problémázni, ha nem a facebook, akkor más. Mindig lesz valami. Az meg, hogy még ki is figuráz, azt jelenti, hogy egyáltalán nem tisztel. És meg akarja mondani mit tegyél, irányítani akar téged. Képes volnál mellette leélni egy életet?
2013. máj. 13. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!