Most ezen tényleg ennyire fenn kell akadni?
Figyelt kérdés
Volt egy esemény nemréiben a családban, amelyről felkerült egy kép a facebookra, amelyen én is szereplek, és megvagyok jelölve a képen.. namrmost az én profilom visont ugy van beállitva, hogy más ne lássa a rolam megjelölt képeket, hacsak én azokat nem engedlyezem..Errefel a párom reggel dühösen rámförmedt (közben az adatlapom böngészi), hogy nálam miért nem jelenik meg az a kép!!! Könyörgöm!! Fontos esemény történt, de most tényleg én ezért ennyire bünös lennék, hogy nem láthato minden az én adatlapomon?? Most ebből hogy magyarázzam ki magam??? Nem szeretem, ha engem reklámoznak, nekem elég az a 3-4 kép amit én töltök fel magamrol..Ha viszont ezt elmondom, hogy nem szeretném, hogy a 20.dik xy is lássa a képet, akkor meg szintén én vagyok a bünös..minig valami a fejemhez van vágva, hgy pl. akkor meg minek vagyok fenn..Ehhez ti mit szoltok?2013. máj. 13. 07:46
1/16 anonim válasza:
Kicsit elvesztettem a fonalat a sztori közben, szerintem ilyen FB-s baromság miatt kár veszekedni.
2/16 anonim válasza:
Hát drága, nagyobb gondotok ne legyen az életben! :)
3/16 anonim válasza:
Böngészheti az adatlapodat, de semmi köze ahhoz, hogy te kit jelölsz be, mit teszel fel magadról és mit közölsz magadról. Nem vagy a tulajdona, sem a személyisége kiterjesztése.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Hát ezt én is igy gondolom, hogy senkinek semmi köze, hogy én mit teszek ki, vagy nem teszek ki, ha nem tetszik az adatlapomon, amit lát, akkor ne nézegesse se ő, se más..Csak nagyon rosszul esik és sejtem azt is, hogy ő magátol erre nem jött volna rá ha nem szol neki valaki...??!! Mert ő ugyan nem sokat megy fel..Nekem ez nem vita téma, csak ugy le voltam reggel korán támadva ezért, mintha valami csalást csináltam volna, vagy a jo ég udja mit..Ebből hogyan lehet magam kimagarázni?? Bármit mondok ebből már csak vita lesz, mert sajnos őt befolyásolja vlki...
2013. máj. 13. 08:14
5/16 anonim válasza:
Akkor most a facebook-on élitek az életeteket vagy a valóságban? Én kb 2 éve nem töltöttem fel új képet a facera, mert egyrészt senkinek semmi köze hozzá. Akoi ott volt a családban egy jeles eseményen annak megmarad az emléke, de minek ezt világgá kürtölni... hol marad az intimitás és a magánélet?
6/16 anonim válasza:
Nem, nem kell. Semmi köze Hozzád, ne viccelj, ha nem akarnál képet tenni magadról egyáltalán, ahhoz se lenne köze! Birtoklásmániás pasi... Nézegesse a fontos képet a saját profilján!
7/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy én nagyon de nagyon nem szeretném ott élni az életemet, mert pl. amikor nekem történt valami jeles esemény, akkor azt sem kürtöltem világgá, 2-3 évvel ezelőtt képek vannak fenn rolam is, viszont nem értem, hogy ezt miért kell tragédiaként felfogni..Én azt pontosan tudom, hogy ott voltam az eseményen, amit ők szemmel is láthattak,nem értem, hogy miért kell ezen ugy rám kiakadni, hogy nem engedélyezek mindent az idővonalamon...Ezzel azthiszem nem tagadom le azt, hogy jelen voltam, csak nem kürtölöm világgá...
2013. máj. 13. 08:18
8/16 anonim válasza:
Állítsd be ugy, hogy o lássa a képet, a többiek ne :)
9/16 A kérdező kommentje:
Egyébként átállitottam, hogy láthato legyen, de elegem van abbol, hogy más beosztja, hogy ki mit láthat az én adatlapomon, én meg ugy ugrálok a CSALÁDI BÉKESSÉG miatt...Szerintetek?
2013. máj. 13. 08:21
10/16 A kérdező kommentje:
Jajj ebből is volt gond, hogy én őt hülyére veszem, hogy ők láthatják a képet, de más viszont nem...(gyanus, hogy nem likolja senki..)
2013. máj. 13. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!