Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitiltottam a párom anyukáját...

Kitiltottam a párom anyukáját a lakásunkból. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Párom hozzám költözött egy hónapja. Van egy kutyám, sajnos hullik a szőre. Az anyósjelölt viszont allergiás a kutyákra, azt mondta ő csak akkor jön ide, ha a kutyát kidobom. Persze mondtam, hogy ezt felejtse el. Aztán hallottam vissza később, hogy majd megmérgezi a kutyámat. Ezek után kitiltottam a lakásomból. 2 hete nem beszélek vele, persze naponta hívogat engem. Párom dühös rá, bárnem meri a szemébe mondani. Szombaton itt volt, nem engedtem be. Emiatt egész hétvégén ment a veszekedés a barátommal. Nem tudom, hogyan tovább. 23L
2009. szept. 30. 16:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem meg egy arrogáns büdös bunkó vagy!
2009. okt. 5. 12:27
 32/35 anonim ***** válasza:
60%
Előző válaszoló: miért lenne az? Akkor a drága anyós micsoda? Talán szende tündérke? Ez nem arrogancia, hanem egyszerűen kiállt magáért és jól tette.
2009. okt. 5. 16:10
 33/35 anonim ***** válasza:
54%
Tuti, hogy a lepontozók mind maguk is anyósok :D
2009. okt. 5. 16:11
 34/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom azt a válaszadót aki szerint arrogáns dög vagyok. Remélem neked is lesz ilyen anyósod, kiváncsi vagyok te mi tennél!
2009. okt. 5. 19:41
 35/35 anonim ***** válasza:
23%
Most mondd meg , nem lehet leülve egy csésze tea mellett megbeszélni vele h ez így meg úgy van. Nekem is van anyósom és volt is némi probléma vele, de hamar beláttam h amíg a férjemnek fontos az anyja, mert mondjuk még jóhogy, akkor csak normális hangnemben , nem állandóan pattogva mint a gumilabda lehet célt érni. Úgy is lehet az ember határozott h közben kedves még akkor is ha a másik fél nem a kulturált oldalát mutatja.
2009. okt. 6. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!