Kitiltottam a párom anyukáját a lakásunkból. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatunkat?
Maximálisan igazad van. Nem tudom,mit képzel, hogy dirigál a TE lakásodra vonatkozóan. Én sem raknám ki senki kedvéért a kutyámat ( már ha nem a szüleimnél élne kertes házban)
A párodnak sincs joga ilyet kérni tőled. De szerintem Te attól még nyugodtan menj el az öreglányhoz a pároddal, hogy ne te legyél a rossz, viszont a saját lakásod esetében pedig meg kell vele értetni, hogy az nem az ő territóriuma, ha nem tetszik valami, nem kell idejönni. Egyébként meg mi a fenének akar állandóan hozzátok járkálni? Ha nálatok beteg lesz, találkozzatok nála.
Ami meg a párodat illeti: a kutyádnak te vagy a világ közepe élete végéig, a párodnak meg...ezek szerint nem te, ha nem áll ki érted.
szerintem durva, amit az anyósjelölt művel.
én sem vagyok nagy kutyabarát, mert félek a kutyáktól. de a jelenlegi páromnak és az exnejemnek is volt kutyája, idővel összebarátkoztunk :)
amikor telefonon hívott, akkor nem kérdezted meg tőle, hogy miért mondott ilyet?
én max egy semleges helyen találkoznék vele.
Rohadtul ráértek... Igazad van, nem kell odamennie. De picit azért tisztelhetnéd.
Ha nem Nálad, akkor máshol, nála vagy akárhol, de találkoznotok kellene.
Lehet, hogy Neked a kutyád az egyetlen férfi az életedben, de akkor a pasid mi???
Egyébként neki meg az édesanyja az egyetlen anyja.
Kompromisszum kell ide. Ha ez nem megy, akkor meg is értem a párodat, ha netán lelép. Ugyanis tuti az lesz a vége.
Nem hozhatod ilyen hülye helyzetbe ha szereted.
Mármint ha a kutyádnál jobban.
Kedves 21,08-as nem értek veled egyet.A jó kapcsolatért egy családban mindenkinek tennie kell.Ez kezdődik ott,hogy nem avatkozunk egymás magán életébe,nem intézkedünk senkinél.Még akkor sem,ha a felnőtt gyerekünkről van szó.Mit képzel ez a nő,hogy ilyen kikötést tesz a fia barátnőjének,hogy paterolja el a kutyáját?Mi az,hogy ő megmérgezi?Döntse el a mama a saját otthonában,hogy nála mi hogy lesz!!!Most még csak a kutya a vita oka,később meg majd mindent a mama kedve szerint tehetnek csak a fiatalok.Mert ha valamit máshogy csinálnak jön a hiszti.Hát miattam hisztizhetne ítélet napig az tuti.És ha a pasi nem tudja eldönteni ki mellett a helye,akkor örökké két tűz között marad.Ha nem tud a sarkára állni,és kitartani a párja mellett sosem lesz boldog,mert az anyja gondoskodik róla,hogy ne lehessen az.
Viszont ha párszor helyre teszi a mamát akinek erre van szüksége,akkor megoldja a problémát.A mama mindig a mamája marad,nem kell attól félnie,hogy nem szereti majd mert megsérti azzal,hogy nem ugrál úgy a kedvesével együtt ahogy Ő fütyül.Majd bele törődik,hogy nem avatkozhat az életükbe ha nem tehet mást.
Sok anyós nem bírja felfogni,hogy a gyerekével és annak későbbi családjával már az alapoknál megmérgezi a kapcsolatot.Aztán majd csodálkozva panaszkodik 5 év múlva,meg teszi fel ide a kérdést,hogy:MIÉRT UTÁL A MENYEM???Miért utálja ha az unokám közelébe akarok lenni???...stb....Szerinted aki így indít,az mire számíthat?Hacsak nem teszi idejében rendbe a dolgot,és tanulja meg egy életre,hogy a saját dolgaival foglalkozzon,a saját otthonában sepregessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!