Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitiltottam a párom anyukáját...

Kitiltottam a párom anyukáját a lakásunkból. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Párom hozzám költözött egy hónapja. Van egy kutyám, sajnos hullik a szőre. Az anyósjelölt viszont allergiás a kutyákra, azt mondta ő csak akkor jön ide, ha a kutyát kidobom. Persze mondtam, hogy ezt felejtse el. Aztán hallottam vissza később, hogy majd megmérgezi a kutyámat. Ezek után kitiltottam a lakásomból. 2 hete nem beszélek vele, persze naponta hívogat engem. Párom dühös rá, bárnem meri a szemébe mondani. Szombaton itt volt, nem engedtem be. Emiatt egész hétvégén ment a veszekedés a barátommal. Nem tudom, hogyan tovább. 23L
2009. szept. 30. 16:46
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Azért ott még nem tartunk!
2009. szept. 30. 17:12
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
Ha a párod az anyja miatt hagy el téged,akkor menjen Isten hírével,vegye el a mamát.Az már régen rossz,ha nem meri megmondani az anyjának valaki a véleményét.Milyen kapcsolat van köztük,hogy nem lehetnek őszinték egymáshoz?Ez azt jelenti,hogy a mama uralkodik a párod felett még mindig.Ha nekem a férjemmel az anyja miatt veszekednem kellene,akkor vissza adnám a mamájának.Pedig nekünk sem jó a kapcsolatunk anyóssal,sok konfliktus volt a tolakodása az erőszakossága miatt vele.De a férjem mindig tudta ki mellett van a helye.Ha a párod a mama kisfia,az jobb ah most derül ki mintha akkor amikor már házasságot terveztek.Mindenki intézkedjen a saját otthonában,sepregesse a saját portáját.Ha allergiás akkor is meg lehetne oldani a látogatását,akkor sem viselkedhet így.Ha elnézést kér tőled lehet tisztázni,ha nem akkor főjön a saját levében.A fia meg döntse el,hogy önálló életet akar-e már élni veled,vagy a mama szoknyája alatt szeretne még maradni.
2009. szept. 30. 17:16
 13/35 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, igazad van. Este elbeszélgetek vele erről.
2009. szept. 30. 17:19
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

Maximálisan igazad van. Nem tudom,mit képzel, hogy dirigál a TE lakásodra vonatkozóan. Én sem raknám ki senki kedvéért a kutyámat ( már ha nem a szüleimnél élne kertes házban)

A párodnak sincs joga ilyet kérni tőled. De szerintem Te attól még nyugodtan menj el az öreglányhoz a pároddal, hogy ne te legyél a rossz, viszont a saját lakásod esetében pedig meg kell vele értetni, hogy az nem az ő territóriuma, ha nem tetszik valami, nem kell idejönni. Egyébként meg mi a fenének akar állandóan hozzátok járkálni? Ha nálatok beteg lesz, találkozzatok nála.

Ami meg a párodat illeti: a kutyádnak te vagy a világ közepe élete végéig, a párodnak meg...ezek szerint nem te, ha nem áll ki érted.

2009. szept. 30. 17:20
 15/35 A kérdező kommentje:
A kutyámat senki kedvéért nem dobom el magamtól. Ő az egyetlen férfi az életemben, akiben megbízok, ő biztosan hűséges lesz hozzám, amíg csak él.
2009. szept. 30. 17:21
 16/35 anonim ***** válasza:
70%

szerintem durva, amit az anyósjelölt művel.

én sem vagyok nagy kutyabarát, mert félek a kutyáktól. de a jelenlegi páromnak és az exnejemnek is volt kutyája, idővel összebarátkoztunk :)

amikor telefonon hívott, akkor nem kérdezted meg tőle, hogy miért mondott ilyet?

én max egy semleges helyen találkoznék vele.

2009. szept. 30. 18:01
 17/35 anonim ***** válasza:
17%
ennyi hűhó egy büdös kutya miatt...
2009. szept. 30. 18:55
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

Rohadtul ráértek... Igazad van, nem kell odamennie. De picit azért tisztelhetnéd.

Ha nem Nálad, akkor máshol, nála vagy akárhol, de találkoznotok kellene.

Lehet, hogy Neked a kutyád az egyetlen férfi az életedben, de akkor a pasid mi???

Egyébként neki meg az édesanyja az egyetlen anyja.

Kompromisszum kell ide. Ha ez nem megy, akkor meg is értem a párodat, ha netán lelép. Ugyanis tuti az lesz a vége.

Nem hozhatod ilyen hülye helyzetbe ha szereted.

Mármint ha a kutyádnál jobban.

2009. szept. 30. 21:08
 19/35 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen igazad van, én ugyanezt tettem volna a helyedben. Én se vagyok jó kapcsolatban a párom anyjával, tulajdonképp már köszönőviszonyba sem vagyunk, eléggé súlyos okok miatt, amiket nem tudom, valaha meg lehet-e bocsátani neki... Na mindegy, szóval ne engedj te se az igazadból. Hiszen az a kutyus egy élőlény, nem valami tárgy, amit csak úgy ki/el lehet dobni, mert nem tetszik valakinek... Milyen jogon szól bele, hiszen a te kutyád és egy kis allergiába nem hal bele... Ez van, ha neki nem tetszik, menjen Isten hírével. A párod meg ha ebből problémát csinál, hát ezen én is elgondolkodnék... Mármint azon, hogy miért nem áll ki melletted.
2009. szept. 30. 21:37
 20/35 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 21,08-as nem értek veled egyet.A jó kapcsolatért egy családban mindenkinek tennie kell.Ez kezdődik ott,hogy nem avatkozunk egymás magán életébe,nem intézkedünk senkinél.Még akkor sem,ha a felnőtt gyerekünkről van szó.Mit képzel ez a nő,hogy ilyen kikötést tesz a fia barátnőjének,hogy paterolja el a kutyáját?Mi az,hogy ő megmérgezi?Döntse el a mama a saját otthonában,hogy nála mi hogy lesz!!!Most még csak a kutya a vita oka,később meg majd mindent a mama kedve szerint tehetnek csak a fiatalok.Mert ha valamit máshogy csinálnak jön a hiszti.Hát miattam hisztizhetne ítélet napig az tuti.És ha a pasi nem tudja eldönteni ki mellett a helye,akkor örökké két tűz között marad.Ha nem tud a sarkára állni,és kitartani a párja mellett sosem lesz boldog,mert az anyja gondoskodik róla,hogy ne lehessen az.

Viszont ha párszor helyre teszi a mamát akinek erre van szüksége,akkor megoldja a problémát.A mama mindig a mamája marad,nem kell attól félnie,hogy nem szereti majd mert megsérti azzal,hogy nem ugrál úgy a kedvesével együtt ahogy Ő fütyül.Majd bele törődik,hogy nem avatkozhat az életükbe ha nem tehet mást.

Sok anyós nem bírja felfogni,hogy a gyerekével és annak későbbi családjával már az alapoknál megmérgezi a kapcsolatot.Aztán majd csodálkozva panaszkodik 5 év múlva,meg teszi fel ide a kérdést,hogy:MIÉRT UTÁL A MENYEM???Miért utálja ha az unokám közelébe akarok lenni???...stb....Szerinted aki így indít,az mire számíthat?Hacsak nem teszi idejében rendbe a dolgot,és tanulja meg egy életre,hogy a saját dolgaival foglalkozzon,a saját otthonában sepregessen.

2009. szept. 30. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!