Kitiltottam a párom anyukáját a lakásunkból. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatunkat?
Elég domináns személyiség vagy, magamra ismertem benned, de ez nem gond, mert kiállsz magadért. Más ilyenkor már rég beadta volna a derekát.
Párodnak szépen magyarázd el, hogy te nem egy olyan tipusú nő vagy, aki mások akarata és óhaja meg sóhaja elött fog hajlongani, még akkor sem ha az anyukájáról van szó. És nem tetszik neked, hogy első reakciója az volt, hogy ő majd megmérgezi a kutyát cserébe, mert nem úgy történik valami, ahogyan ő akarja. Még mindig intelligensebb megoldás volt nem beengedni, mint a kutya megmérgezésével fenyegetőzni, akár komolytalanul is.
Ha elfogad a párod olyannak, amilyen vagy, ezt meg kell hogy értse, ha nem...szóval aki nem mer a másik szemébe vállalni valamit ( a saját anyjáéba) elég tutyimutyi, főleg hozzád képest. ( remélem érted ) egy férfi legyen férfi.
27/N
Elöbb utobb a kapcsolatot megromlik...szerintem ne légy rossz anyosoddal,talàlkozzatok nàla,aadig a kutyät bizd baràtnödre,baràtodra..Lehet anyosod felindulàsbol mondta ,amit mondott.
Szerintem öntsetek tiszta vizet a pohàrba!
Azon van kiakadva, hogy ezek után én sem megyek az anyjához. Egyébként van az allergiára gyógyszere, ami mellett kibírhatna 1 órát a kutya közelében. 1 szobás lakásom van (örököltem), nem fogom a kutyát az erkélyre zárni senki miatt. Hiába takarítok, 100%osan soha nem tűnik el a kutyaszőr a szőnyegből.
Páromat nem zavarja, mert szereti. Az anyukája nem. Megmondtam neki, hogy ide be nem teszi a lábát. Félek, hogy a párom emiatt hagy el. Amíg nem költöztünk össze, nem volt semmi konfliktus közöttünk.
Azért mert ő nevelte fel, nekem nem kötelességem őt szeretni. Nem vagyok hajlandó hozzá alkalmazkodni. A saját lakásában azt csinál amit akar, az enyémben nem!
Te kidobnád a kutyádat mert az anyós allergiás rá? Én nónem rakom ki azt, aki 4 éve hű társam, csak mert valaki allergiás rá. Nem kell idejönnie. Ennyire egyszerű.
"Párom dühös rá, bárnem meri a szemébe mondani. "
Aynuci kicsi fia szindróma? Na ez befolyásolja akapcsolatot . Ha rám hallgatsz még az elején kiszállsz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!