Kitiltottam a párom anyukáját a lakásunkból. Ez mennyire befolyásolja a kapcsolatunkat?
Szerintem ra fog menni a kapcsolatod, egy onkozpontu no,vitatkozo sosem tul imponalo a ferfiaknak.
Merlegelned kell,h mi a fontosabb, a parod,vagy a kutyad. Ha a kutyad,akkor ne vesztegesd a parod, se a magad idejet es keress mast,aki lenne olyan fontos,h akar lemondanal a kutyadrol.
Ha pedig a parod fontosabb,akkor havonta egyszer vidd el a szuleidhez,baratokhoz a kutyad egy par orara, takarits ki es hizd meg a mamat vacsizni. Ha ennyi aldozatot hozol erte, o is es a parod is jobban fog ertekelni.
Szerintem kitiltani párom édesanyját a lakásból egy kutya meg egy ostoba vita miatt nem szép dolog. Ha tetszik ha nem akkor is a párod anyukája és csak fölnevelte neked, azért hogy most legyen akinek az anyját ne engedd be a házba.
Nem hinném hogy ennek jó vége lesz. Egy anya anya marad örökre de barátnők és barátok belőlük akad száz.
Jól gondold meg mit csinálsz mert ha nem adsz lejjebb az aroganciádból lehet elveszíted a párodat. Nem tudom ez végülis számít egyáltalán.
A párommal már átbeszéltük. Már az összeköltözés előtt lefektettünk pár szabályt. Nem volt kötelező hozzám költöznie, én előtte is itt laktam. Tudta, hogy ha ideköltözik, együtt kell élnie a kutyámmal is. Bevállalta. Ezek után, hogy ő már úgy jött ide, hogy a kutya már rég itt volt, egyértelmű, hogy nem fogom a kutyát kirakni.
Ezzel tisztában van. Nem gondolom, hogy önző lennék. De ha ti így látjátok, legyen így. A "kedves" mamának nem jutott az eszébe, hogy havonta egyszer eljönne vacsorázni, és SZÉPEN megkérne, hogy addig máshol legyen a kutya. Ebbe természetesen belementem volna. De ő rögtön úgy kezdte, hogy ő ekkor és ekkor jön, addigra TÜNTESSEM EL (nem pedig legyek szíves addig megkérni valakit, hogy vigyázzon rá), különben megmérgezi. Ezek után, hogy ő kezdte el ezt "bunkó stílust", nem hiszem, hogy nekem kellene megalázkodnom előtte azzal, hogy meglátogatom.
Mondtam a páromnak is, hogy az ő anyja itt nem dirigál. Még a saját anyukámnak sem engedem meg. Kritikát és tanácsot elfogadok, de parancsolgatást nem. És persze ha nem áll ki mellettem az anyja előtt, ha nem meri a szemébe mondani amit valójában gondol, akár vissza is költözhet hozzá. Ezek után elment az anyjához, és helyretette. De végül is nem kért elnézést, így én továbbra sem kívánom meglátogatni.
10.33-as vagyok, ebben jogos a felhaborodasod, de en a reakciod akkor sem ertem. Legyel te az okosabb, mert ha leallsz vitatkozni es beszukult agyu anyossal,akkor nem sok kulonbseg lesz koztetek.
Azt nem ertem,h minek akar odamenni???? Az en anyukam nem jarkalt a tesomekhoz,mig nem volt unoka, de akkor se ment `bejelentkezes` nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!