Ha a Vastag tesok unokatestvereim hogy vegyem fel veluk a kapcsolatot?
A helyzet iszonyu bonyolult..vagyis annyira nem csak furcsa.
Apu es anyu szetmentek mikor 3 eves voltam.Apu agarol van egy feltesom akit 13 eve nem lattam es fbn ramirt.Tole kerdeztem meg hogy Csabaek rokonunk e.Azt mondta a nagypapaja meg a mi nagypapank tehat apu apukaja tesok voltak mig eltek.Belus bacsinak hivtak a nagypapajukat azt hiszem...
En is enekelek kicsi korom ota szoval ezt orokoltem es annyira kivancsi lennek rajuk de nem akarom hogy azt higyjek hogy a hatukon akarok felkapaszkodni vagy csak azert erdekelnek mert hiresek.Regen is kerdezgettem anyut hogy rokonom-e mielott az x faktorba szerepelt.
Mit csinaljak?
Hagyjam ezt az egeszet inkabb??
Koszi
17/l
Akkor még egyszer: ha nálatok mindenki tartja a másodunokatesójával a kapcsolatot, miért nem kerested fel őket eddig?
Egyébként tényleg nem tudnak jól énekelni. Olyan énekórás jón, de az édeskevés.
Azert mert 1. Fogalmam sem volt hogy leteznek a papa reszerol mas rokonaim is mivel irtam hogy apuval kb 13 eve nem beszeltem... Akitol meg megtudtam voolna kerdezni meghalt. A papa is es a Csabi papaja is....
2. Megis hogy kerestem volna meg oket? "Szia! Ugyan az a dedmamam es papam mint neked!" ????
Csak kb ezert...
Az meg egyeni problema ha nem tartod tehetsegesnek.
Szerencsere nem nyom sokat a latba mit gondolsz rola :)
Nem teged kell meggyoznie :)
Hidd el szeretik Magyarorszagon elegen.Az hogy Te nem kedveled nem zavar sok vizet :)
Sajat dontesed hogy megveszed e
Nem toled lesz boldogtalan maradjunk annyiban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!