Hogyan tudnám a családommal megszakítani a kapcsolatot, hogy soha többé ne találjanak rám, mintha halott lennék?
Elmész, és nem mondod meg, hova. Ha kerestetnek, és a rendőrség megtalál, akkor sem kötelesek elmondani nekik, hogy hol vagy, csak annyit, hogy élsz.
Ez persze csak akkor áll, ha már nagykorú vagy.
A kérdésből kiderül, hogy elég kis korú vagy még. Egy-két veszekedés miatt még ne hidd azt, hogy ezzel minden jobb lesz. Nekik úgy is igazuk van. 19 évesen már rájöttem.
Ha, elmész se lesz jobb. Dolgoznod kell, suli minden. Mellé ha csak dolgozol életed végig szar melón fogsz dolgozni. Ha, csak nem lány vagy. Vagy vmi csoda gyerek.
Legalább így ki tanítattnak és jobb lesz a sorod. felejtsd el inkább amire készülsz jobban jársz. Pár nap után úgy is feladnád a külön életet.
3: Azért, mert te gyengségből vagy gyávaságból, vagy a amgánytól való félelem miatt hamar feladtad, nem kell elkeseríteni a Kérdezőt.
Én nem adtam fel, pedig mondhatom, hogy irtózatosan kegyetlen családom volt. Keresni kel egy szakembert, aki segít leválni lelkileg is a beteg családról és önálló, felnőtt emberé lenni. Csak akarni kell.
És igen, nagyon kemény dolog család és szülők, rokonok és testvérek nélkül élni, de még keményebb olyan rossz családban maradni, ahol nagyon-nagyon hideg az otthon melege.
3? Ez nekem szólna 4.?
Én nem voltam gyenge se gyáva. Nekem nincs ilyen gond itthon. Szüleim rendesen dolgoznak. Nem panaszkodhatok semmire. Nem isznak, nem drogoznak. De, a kérdező még azt se írta le, hogy mekkora otthon a gond. Már ha van. Akkor nyilván valóan nem fogok olyan tanácsot adni amit később megbánhat. Logikus gondolkodással mindenki így gondolkozik szerintem. Mert ANYA-APA csak EGY van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!