Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a Vastag tesok unokatestver...

Ha a Vastag tesok unokatestvereim hogy vegyem fel veluk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A helyzet iszonyu bonyolult..vagyis annyira nem csak furcsa.

Apu es anyu szetmentek mikor 3 eves voltam.Apu agarol van egy feltesom akit 13 eve nem lattam es fbn ramirt.Tole kerdeztem meg hogy Csabaek rokonunk e.Azt mondta a nagypapaja meg a mi nagypapank tehat apu apukaja tesok voltak mig eltek.Belus bacsinak hivtak a nagypapajukat azt hiszem...

En is enekelek kicsi korom ota szoval ezt orokoltem es annyira kivancsi lennek rajuk de nem akarom hogy azt higyjek hogy a hatukon akarok felkapaszkodni vagy csak azert erdekelnek mert hiresek.Regen is kerdezgettem anyut hogy rokonom-e mielott az x faktorba szerepelt.

Mit csinaljak?

Hagyjam ezt az egeszet inkabb??

Koszi

17/l

2013. máj. 9. 16:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk arra készülj fel hogy nem te leszel az egyetlen másodunokatesvér aki fel akarja venni velük a kapcsolatot. Az összes rokonuk körberajonghatja most őket, szinte lehetetlenség nekik mindenkivel kapcsolatot tartani.

Gondolom ha Csabi és Tomi bolti eladók lennének akkor eszedbe se jutna így hirtelen, nagyon távoli rokonként kapcsolatot felvenni velük.

2013. máj. 9. 17:43
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem semmi,h mik vannak :D
2013. máj. 9. 17:50
 13/27 A kérdező kommentje:

De igen

Engem akkor is erdekelt hogy rokonaim e mielott hiresek lettek

Egy helyen elunk majdnem es sokszor lattam fellepni es mindig is erdekelt.

Leszarom hogy hiresek mert nem attol az unokatesoim..

2013. máj. 9. 17:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Hú de menő vagy, hogy ilyen rokonaid vannak.
2013. máj. 9. 17:59
 15/27 A kérdező kommentje:
De ezt amugy leirtam a kerdesbe is...
2013. máj. 9. 17:59
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem olyan hú de nagy hírességek ők, ne agyalj ezen sokat. :D
2013. máj. 9. 19:49
 17/27 A kérdező kommentje:
Edes istenem
2013. máj. 9. 22:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Ha nálatok mindenki tartja a másodunokatesójával a kapcsolatot, miért nem kerested fel őket eddig?
2013. máj. 9. 23:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Most az a divat, hogy mindenki énekel. Egy kezemen meg tudom számlálni, hogy hány valóban jó énekest találtak ezek a showműsorok az elmúlt 10 évben Magyarországon, ezek a Vastag gyerekek nincsenek benne.
2013. máj. 10. 16:26
 20/27 A kérdező kommentje:
Szerencsere ez csak a Te velemenyed :)..
2013. máj. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!