Szerintetek igazságos ez?
van egy nővérem meg egy bátyám. a nővérem pár évvel ezelőtt megismerkedett egy pöffeszkedő alakkal, összejöttek. most van 2 gyerekük egy 4 meg egy 1 éves. szétmentek és a nővérem a két kicsivel ideköltözött.kis házunk van. 2 szoba, egy fürdő és egy konyha van benne. anyuval voltam egyszobába. a másik a bátyámé volt. 12 évet vártam a szobára
a bátyám elköltözött. 1 hétre boldogan fogadtam a szobát aztán a nővérem elvette.ez még ha nem volna elég az iskolai teljesítményem 5-ről 4-re romlott, mert a gyerkek
nem hagynak tanulni. az anyuk ráadásul még 25 éves és bulizik. anya dolgozik, apukám "rokkant" ezért nem tud a kicsik után szaladgálni tehát csak minimális szabadidőm van. és ennyi még mindig nem elég. a nővérem folyton durcizik, hogy mindent én kapok, csak mert kaptam egy 2500-FT értékű cipőt, és most anyák napjára is adtom a saját gyűjtött zsebpénzemből neki virágot meg bon-bont.
a szüleim pedig őt védik ha véletlen hangot adok a véleményemnek. nem értem! én vagyok ezért a hibás??? légyszi írjátok meg a véleményeteket!
Megértelek kérdező!
Amúgy elég buta nővéred van, hogy 21 évesen felcsináltatta magát egy ilyen pasival... Bocsi.:)
Amint lehet, költözz el. Bátyádhoz nem tudnál menni?
Hány éves vagy? Ha középiskolába jársz, költözz kollégiumba, ha általánosba, akkor várd ki a középiskolát és költözz kollégiumba...stb.
Építsetek otthon egy külön szobát, fürdőt a házhoz vagy alakítsatok át egy másik helyiséget. Vagy költözz ki a nappaliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!