Sértődés egy virág miatt. Jogos?
"Mivel pici babánk van, egyedül nem tudok elmenni hozzájuk, csak mind a hárman."
Ezt nem értem.
44: ugyanezt akartam én is kérdezni.
Miért nem tudsz a babával menni kettesben? Hétköznap is mikor a párod dolgozik,ketten mentek.Vagy én nem értem?
200km-et utaztunk 4 gyerekkel hogy anyáknapján kint lehessek anyukámnál.
Ha én négy gyerekkel meg birtam tenni akkor te is meg birtad volna pláne ha töbször is mentek.
A baba pedig csak kifogás.A 4 gyerekből kettö 2 éves van és kibírták.
Én tényleg nem akarok gonosz lenni, de ahogy olvastam a válaszaid rögtön szemet szúrt a babám, picim... annyira szebben hangzik ha azt mondod, hogy a babánk, picink. Szerintem teljes egészében úgy akartad beállítani, hogy neked legyen igazad, szerintem nem volt.
Nagymamám meghalt amikor anyukám 22 éves volt, én most 23 vagyok és szerencsére anyukám él és virul, de meghalnék ha történne vele valami. Igyekszem, főleg anyák napján mellette lenni és felköszönteni, mert tudom mennyire örül neki. Továbbá tudom mennyire örülne ha Ő is köszönthetné anyukáját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!