Sértődés egy virág miatt. Jogos?
A pici baba az a 3 hetes. Nem az 1 év feletti. Nyáron nem fogtok kimozdulni?
A héten máskor is volt olyan meleg, mint vasárnap. Sőt, jóval melegebb is.
Anyukádnak leginkább az fáj, hogy ilyen kifogással nem mentetek mint meleg idő meg otthoni intéznivalók.....
"Kérdező: De különben csak a szomszédoknak akarnak megfelelni, mert kérdezték tőlük hogy jönnek a gyerekek? "Hát mit mondunk erre?""
Akkor azt mondjuk:egy darab bunkó állat az anyád.
Jó válasz? ezt akartad?
Annyi érzés nincs benned anyád iránt,mint egy darab taplónak. És minimális fantáziád sincs, hogy kifejeznéd a szereteted.
Képzeld, olyan is van: felhívja édesanyját a 25 éves: nem tudok menni, de figyelj csak: és a telefonba a saját megzenésítésében gitárral egy szép verset játszik.
Azt hiszem felesleges ismételnem, hogy ezt elszúrtad, és ne hasonlíts egy Anyák napját egy valentin naphoz.
Hétköznap a párod dolgozik, akkor hogy szaladgáltok a mamához, ha Te a picivel nem tudsz menni? Sőt a pici nevében is készíthettél volna valami ajándékot a nagyiknak.
Szerintem felfújta anyukád az ügyet.Most az a baja hogy mit mondanak a szomszédoknak?Akkor nem az a lényeg hogy felköszöntsd hanem az hogy eldicsekedjen a szomszédoknak.
Nagymamám volt ilyen,bizonyos ünnepen azért kellet mennünk hogy lássák az utcában hogy előttük is áll az autó,mert mégis hogy néz ki hogy a többi szomszéd előtt van kocsi az övéké előtt meg nem.Abba bele sem gondolok mi lett volna ha mondjuk busszal megyünk,lehet nem is örült volna.
Elszúrtam, elszúrtam. Oké:) Este is mehettünk volna.
Amúgy fél éves a baba. Nem támadom anyumékat, a tényeket írtam le. Anyák napja előtt 3 nappal voltunk, és utána 1 nappal mentünk volna. Ha hozzánk ilyen sokszor jönnek majd a gyerekeim, nem érdekelt volna hogy aznap nem. A szomszédoknak azt kellett volna mondaniuk: szerdán voltak, azelőtt meg hétvégén is, hoztak virágot, nem kívánhatom hogy kisbabával 3 naponként jöjjenek.
Én más szemszögből látom a dolgokat.
Megértem én, hogy a gyereket nem lehet vinni a "kánikula" miatt, de akkor miért nem mondtad az apának, hogy vigyázz a picire fél vagy 1 órácskát és el tudtál volna menni édesanyádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!