Ilyen esetben befogadnátok a húgotokat? Akkor is, ha a férjetek ellenzi?
A húgom összejött a férjem legjobb haverjával. Ő gyereket akart, ezt meg is mondta a férinak, aki ennek ellenére megszakítással "védekezett". A húgom terhes lett, szakítottak.
Dolgozik, fog kapni tgyás-t és gyed-et. Van 2 szabad szobánk, 2 fürdő van, nem lenne útban.
A férjem viszont a barátja miatt nem akarja ide engedni, mert hogy aljas módon átverte - ami azért nem teljesen igaz. Én mondjuk elfogult vagyok, ezért is kérdezlek titeket.
Ti mit tennétek?
Tgyás-t és gyed-et fog kapni. Ezek nem segélyek, a korábban befizetett járulékok arányában fizetik. Ő már 8 éve dolgozik, rendesen adózik is. Nem tőle kéne sajnálni....
Igen, nyíltan esett teherbe. Nem a férfi háta mögött, nem átverve őt, nem egy discoban 20 perc ismeretség után. Egy 2 éves kapcsoaltban közölte a férfival hogy ő gyereket szeretne. Ha a férfi nem, szakítsanak vagy védekezzen. Ő nem tette meg ezek egyikét sem.
Én semmiképpen sem tenném. Ne azon spóroljon, hogy szétfúr egy családot.
Csak gondolj bele: a férjed legjobb haverja a gyerek apja. A férjed baráti kapcsolatát már tönkretette, most jön a házasságotok. Úgy látom, nagyon irigyel téged a hugocskád.
(36-ebbel van valami, ahogy isteníti a "férj " elnyomása mellett...)
"szakítsanak vagy védekezzen. Ő nem tette meg ezek egyikét sem." -de hát hugica. Kettőn áll a vásár. Akkor nem kell hanyat vágódni, el kell menni.
Több dolgot is hozzáfűznék ehhez a történethez:
1. A pasija elég k.cs.g volt, ha nem akart gyereket, de védekezni sem volt hajlandó, s lelép, ha jön a gyerek
2. Az 1. pontból adódóan én egy ilyen pasitól nem hogy gyereket, de még kapcsolatot sem akarnék.
3. A férjednek van amiben igaza van, van amiben nincs. Abban nem értek egyet vele, hogy a barátját védi, hisz ezzel elismeri a férjed, hogy milyen fa.a az ilyen felfogás. Kérdezd meg a férjed, hogy miért nem védekezett a csodás barátja, ha nem akart gyereket. Felnőtt férfi, tudnia kell a választ.
Viszont abban egyetértek vele, hogy nem biztos, hogy nektek jót tenne, ha odaköltözne a tesód a babával. Sok stressz, feszültség, veszekedés lenne.Már most is van.
Inkább lakjon külön, s támogasd, amiben tudd!
a férjed töketlen legjobb haverja és a ti gyermekeitek úgy látom most unokatestvérek lesznek. Szóval a nagy cimbora akár már sógor is lehetne egyben.
Nem értem a férjedet sem. 2 éves kapcsolat után jön a baba, nem alkalmi dolog volt és a férjed van felháborodva hogy kitolt a hugod a haverjával. A haver ha ennyire nem akart gyereket miért nem védekezett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!