Ti mit csináltatok régen, ha a szülők a nyakatokba
varrták a hisztis húgotokat?
Figyelt kérdés
Apám azt mondta hétvégente: Nekünk dolgoznunk kell, te mehetsz ahova akarsz, akivel akarsz, de viszed a húgodat is és vigyázol rá, nem fog egész nap itt nyűglődni!!
Néha sztem azért belefér, de én mindig is elitéltem azokat a szülőket akik a nagyobb tesó nyakába varrják állandóan a kisebbet, sztem nem normális dolog. A nagyobbik nem bébicsősznek van.
De sztem. ezellen nem tehetsz semmit. Otthon laksz azt kell csinálnod amit ők mondanak.
2013. jan. 15. 12:48
2/7 anonim válasza:
Sosem volt húgom.
Amúgy pedig, ha munka miatt kell vigyázni rá, akkor az ember elviseli, ugyanis a pénz a munkából lesz, amiből neveli az ember a gyerekeit. Sokszor nincs más megoldás, meg kell oldani családon belül. Régen ez egyébként teljesen normális volt, hogy a nagyobb vigyázott a kicsire.
2013. jan. 15. 12:50
3/7 anonim válasza:
Sokszor volt így, de nekem nem okozott gondot. Elvolt a húgom, sok vizet nem zavart. Végül is a nővéremmel megegyeztünk. Egyik nap ő a másik nap én vigyáztam a húgomra..
2013. jan. 15. 12:50
4/7 anonim válasza:
Én sosem "varrnám" a gyerekem nyakába ilyen szinten a kisebb gyermekemet. Nem neki szültem, hanem magamnak-elven. És hát köszi abból a kikapcsolódásból is :))))))))
Azzal viszont egyetértek, hogy néha belefér.
A párom is vigyázott néha a nála majdnem 7 évvel fiatalabb húgára, 9-10 évesen, nem halt bele:)
22-N
2013. jan. 15. 12:55
5/7 A kérdező kommentje:
De az én húgom mindig valami hülyeséget csinált! Például elbuszoztunk a Duna-partra horgászni. Ő fél óra alatt megunta és nyafogott. Adtam neki horgászcuccot azt elrontotta. Jöttek a felnőtt horgászok hozzám beszélni a legújabb horgászbotról, erre a tesóm mit csinál a háttérben? Kifog a vízből egy döglődő darazsat és megcsípteti magát vele...Lett is olyan visítás, belilult az újja, haza kellett vinni...
2013. jan. 15. 13:02
6/7 anonim válasza:
Nekem szerencsére nem kellett vigyáznom senkire, mert öcsém csak egy évvel fiatalabb nálam, de ezeket a szülőket megértem. Ha vki nem tudja elintézni azt, hogy a kistesóra vigyázzon, akkor ne szüljön gyereket! De a nagyobb gyerek nyakára ne szüljön, mert azzal az ő tiniéveit teszi tönkre, ha minden hétvégén az a dolga, hogy pesztrálja a kicsit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!