Mit tegyek hogyha az anyám úgy érzem már nem szeret? 13/L
Figyelt kérdés
Amióta elválltak a szüleim azóta anyám mindig kiabál és vezekszik velem akármit csinálok.De amikor esetleg találkozik a nővéremmel akkor azzal úgy viselkedik mint a legjobb barátnőjével.MOstmár nagyon sokat stresszelek, sírok mert én ezt nem bírom tovább.Lehet hogy azért viselkedik velem így mert az apámat látja bennem akit ki nem állhat? (amúgy a nővéremmel nem egy apánk van) Kérlek segítsenek!!!2013. máj. 5. 09:57
21/22 dani900 válasza:
Igen, nehéz ügyek, ez igaz.
De egy adott kérdéssel csak az adott dolgot lehet megválaszolni, a többit nem tudhatjuk, ezért nem is lehet beleszólni, az anya szemszögéből nem láthatjuk, mi folyik itt, eléggé korlátozott a lehetőségünk itt, hogy megismerjünk egy adott helyzetet, ezért benne van az is, hogy tévedek/tévedünk, de akkor is megpróbálom a legjobb tudásom szerint a tanácsot adni.
És, nem baj, ha nem egyezik a véleményünk, erre szükség van, de nem szabad, hogy túlzásba essünk egymás kérdőre vonásában, ahogy én sem, úgy te sem lehetsz biztos abban, hogy kinek van igaza.
22/22 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy már nem szeret 14 éves vagyok egyfolytában veszekszik velem mikor egyszer még mikor 8 éves voltam meg akartam ölelni és fogta magát és elökött én már ezt nem bírom amit művel velem utálom a sulit is de rendes már ott jobban érzem magam mint otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!