Anyam szeret vagy csak eltart?
Jaj, szegénykém.
Mindenképpen beszélj az anyukáddal, mondd neki, hogy legyen hozzád őszinte. Te is mondj el neki mondent, amiről úgy érzed, hogy tudnia kell. Mondjuk mindent amit itt is leírtál.
Remélem jól alakulnak majd a dolgok! :)
Köszönöm :)
Tegnap este beszélni akartam vele, de lerázott mert állítólag fáradt volt. Megpróbálom majd ma is.
Érzem néha, hogy szeret, néha teljesen normális meg minden de utána jön az amit fent írtam. Ez főleg akkor van amikor a húgommal van (az új férjétől). Vele többet foglalkozik és érezhető a különbség. Csak nem értem, hogy miért apámat látja bennem, ha nekem lenne egy gyerekem és utálnám az anyját akkor egy külön személyt keresnék benne nem pedig azt akit nem szeretek. Talán az is a baja, hogy 21 éves volt amikor szült így lemaradt egy csomó olyan dologról amit gyerek mellett nem lehetett megcsinálni. Ez nem az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!