Hogyan szoktassam le?
Ez nem poénos,bár ő annak gondolja.
De nem is durva,hanem szánalmas és gyerekes.
Én megpróbálnám,hogy amint elkezdi,akkor láthatatlannak venném és nem reagálnék semmit,elmennék mellette,majd befejezi.
azért csinálja,mert látja hogy kikaszt,bosszant téged.
Ne reagálj,megunja.
"játszottunk, hogy ő nem beszélt, csak mutogatott."
26 éves??? És ezt játssza?
És el akar ásni viccből?
Már csak egy kérdés maradt?
Mi a jó fenéért vagy még vele???? Ez egy idióta! Főleg ha állandóan poénkodik, az nagyon fárasztó tud lenni.
Szerintem vagy megszoksz, vagy megszöksz. Az én férjem is szokott mutogatni, és a kapcsolatunk egyetlen hibája az, hogy nem vagyok gondolatolvasó. De én elfogadtam így, bár tényleg megőrjít néha. Ugyanakkor nagyszerű apa és remek férj, s neki tényleg vicces pl. azon poénkodni, hogy elhagyta a gyereket. Ha egyszer valóban elhagyná, nem vigyorogna rajta, az biztos. Meg kell tanulni nevetni az ilyeneken, bár néha tényleg nem könnyű.
Egyszer pl. megbeszéltük, hogy megyünk nyaralni, aztán megszívatott, hogy nem is foglalta le a szállást. Én meg elmentem a gyerekkel a barátnőmhöz ahelyett, hogy átmentem volna a szomszéd városba, ahol dolgozik - ahogy eredetileg megbeszéltük, hogy együtt menjünk vidékre, ne kelljen hazajönnie. Úgyhogy kétségbeesetten hívott fel, hol vagyunk... Én meg se összepakolva nem voltam, se utazásra hangolva... De 3 órás késéssel csak elindultunk és szerencsére nem haragszom rá sokáig, úgyhogy a nyaralást is tudtuk élvezni. Rugalmasnak kell lenni egy ilyen emberrel, az biztos.
És akkor mi van, ha UTÁNA mondod neki, ő pedig nagyon sajnálja? Legközelebb ugyanúgy meg fogja csinálni az idióta poénjait.
Ennél nem érdemelsz jobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!