Ti a családban mennyit költötök ruhákra, nincs ebben vita a párotokkal? Belemennétek olyanba a kedvéért hogy mindig visszavinni havonta 1 x es ujjakat elhozni ktg. Csökkentésként? Ti mit tennétek a csaladi béke kedvéért?
Figyelt kérdés
Szóval bevallom én imádom a ruhákat hetente vásárolok. Szerinte ez pénzkidobas es mondja egy ruhat parszor veszek fel es utana nem. Ez igaz amugy mert mindig veszek ujat és megunom őket. Hai szintem kb 60- 100 ezret kóltök erre de megkeresem az árát. Az ő huga aki gimis még ezt csinálja hogy visszaviszegeti havonta. De ez olyan tinis dolog nem?a családi béke kedvéért bevállalnád? Úgy hogy a tesója vinné vissza a kislány akinek ő adna pénzt. Kislány 18 éves amugy és ezt csinálja. Nem akarom hogy családi vita legyen mert valahol igaza van de ez meg olyan fura hogy ilyen tényleg létezik?2013. máj. 1. 18:13
31/31 anonim válasza:
Vannak vállfás turkálók, ahol le lehet adni az alig használt, nem kopott ruhákat és fizetnek érte. Keress egy ilyet, nyilván nem kapsz majd érte annyit, mint amennyibe került, de hosszú távon jobban jársz anyagilag, mintha egy dobozban dohosodnának. Ezt meg pont ma olvastam, így is spórolhatsz a már nem hordott ruháiddal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!