Ti a családban mennyit költötök ruhákra, nincs ebben vita a párotokkal? Belemennétek olyanba a kedvéért hogy mindig visszavinni havonta 1 x es ujjakat elhozni ktg. Csökkentésként? Ti mit tennétek a csaladi béke kedvéért?
Én nem vinném vissza a ruhákat, de biztos, hogy visszafognám a vásárlást. Ok sok a pénzed. De nem muszáj azt elszórni havi 60-100 ezer meg igenis sokat számít. Vagy ne vegyél annyi ruhát, vagy vásárolj olcsóbb helyekről. Kínaikban is vannak szép és tartós ruhák....bár ha azt nézzük mennyit hordhatsz egy felsőt mondjuk...
Egyébként meg hülyeség az, hogy a ruha megmarad a kaja nem úgy hogy inkább a kaját fogod vissza. A kaja létszükséglet, a folytonos új ruha meg nem. 5 éves ruhákkal is lehet élni
Bocsi, ha tudatlan vagyok, de hogy érted azt, hogy visszaviszegeti? Milyen indokkal cserélik ki? Mert az, hogy nem tetszik már, azt nem fogadják el!
Nekünk cipőt sem vették vissza egy olyan indokkal, hogy itthon derült ki, hogy mégsem kényelmes. Hiába mondtuk, hogy ott az üzletbe nem derült ki, hogy ennyire törni fogja a lábát a páromnak. Hanem, amikor már hosszabb ideje rajta volt, s járkált benne. Nem hatotta meg őket, hisz már viselve volt, nem cserélhetik le, mert azt utána nem adhatják már el!
Nem értem, vissza lehet vinni a ruhát cserére vagy a pénzt is visszaadják?
Hát ha így akartok spórolni akkor érdemes.
Én tavasztól őszig egy szandált veszek 9 eft, 1 táskát, 20 eft, 1 ruhát 5 eft, 2 blúzt 8 eft, 8 pólót 16eft, 1 nadrágot 8 eft, 1 szoknyát 6 eft kb.
Összesen egy tavasztól őszig tartó idényre számold össze hogy mennyi és ez egy idény nem havonta.
Havonta ennyi pénzt inkább elraknék, sőt úgy tűnik egy lakás árát elnyűttél már a testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!