Vita után azt mondja a szülő hogy nem vagy a gyerekem az nagyon szánalmas nem?
Nekem mondta már hogy szégyell engem az ismeretségi körében mert olyan vagyok mint egy kannibál, mondom jól teszed nem kötelező együtt menni sehova
Amúgy ezeket olyan szülők mondják akik gyávák és nem tudnak komolyabban érvelni
20/F
Az én anyám mindig azt mondja hogy másnap bemegy a bizottság elé, és abortuszra jelentkezik..Ha megkérdezik hogy hány hetes akkor simán rávágja hogy 1092 hetes, vetessék el..:) De csak poénkodik amikor már nem jut jobb poén az eszébe..:)
Ha mérges, és vitázik velem akkor mindig ez a szövege (már kívülről tudom)
- Jobban jársz ha a szobádba mész, mert ha megtalálom a kis sámlit, tuti nyakon csaplak..
21/F
szánalmas,ahogy az is "hogy nincs olyan aki szeretne téged","hiba volt megszülni" stb,de sokkal inkább az okok a szánalmasak amikért ilyeneket mondott nekem az anyám(fél adagban kimostam a ruháimat amiket felakartam venni másnap de közölte hogy ő nem mossa ki,nem pakoltam ki a mosogatógépből mert bármilyen nagy bűn az érettségire készülök)
19L
Az, hogy ha ilyet mondana, akkor őt tényleg nem tekinteném többet a szülőmnek, akármennyire is nem gondolta komolyan. Ilyennel nem viccelődünk. Ugyanilyen durva és bántó, ha azt mondja nem szeretlek. Utálom az ilyeneket.
Nem szánalmas, hanem borzalmas. És nem mentség, ha ő is ezt tanulta...
ma 23:31-nek
Igen, jó fej anyu.. Olyan édesen lökött, főleg amikor jönnek az új ötletei..Látnod kellett volna mit poénkodott amikor az első tetkóját csinálta, főleg hogy nem bírja a fájdalmat..Elkísértem, és a tetoválóssal együtt már szakadtunk a röhögéstől.. Egyébként SOHA nem mondott és nem mondana olyat hogy nem szeret vagy nem vagyok a gyereke. Ha ilyet mondana keményen padlót fognék azt hiszem..
Aki ilyet képes mondani, annak eleve nem szabadott volna gyereket vállalnia. Tény hogy nem mindenki való szülőnek.
Mégis hol van ezeknél az embereknél a feltétel nélküli szeretet? Ezek a szavak nagyon nagy mértékű primitívségre vallanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!