Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vita után azt mondja a szülő...

Vita után azt mondja a szülő hogy nem vagy a gyerekem az nagyon szánalmas nem?

Figyelt kérdés
Nem veszem magamra,csak röhögök rajta mert az ő szegénységi bizonyítványa és rúgkapálózása.De nektek még is mi a véleményetek erről ha valaki ilyet mond?
2013. ápr. 26. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk meg majd 30 évesek vagyunk de mikor tizenévesek voltunk és albérletezgetni keztünk aputól, akkor még a mi érdekünk miatt mentünk, hogy nyugodtan éljünk most meg azt mondja, néha érvnek, hogy ő milyen nagyokat tett, hogy " nem adott minket állami gondozásba..." Kérdem én ilyenkor magamban mi van?????????????
2013. ápr. 27. 08:37
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Nincs olyan tett amire egy anya ezt mondja, ha megteszi azt mutatja, hogy önmagával nincs jóban. Nem tud veled kommunikálni, a konfliktusaitokat nem tudja megoldani így ezzel próbálja lezárni a vitát. Ez megfutamodás,valószínűleg érzi, hogy nagy köztetek a különbség szellemileg. Segíts neki,légy vele kedvesebb, értsd meg Őt idővel megnyugszik és ha látja, hogy szerettel, türelemmel viszonyulsz hozzá megoldódik a köztetek lévő feszültség.
2013. ápr. 27. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12-es az eleje igaz lehet arra is amit én is írtam, de ha valaki ezzel nyugtázza akkor meg "nem tiszteli a szüleit vagy beképzelt" de szerinte is szerepet játszhat ez is. EGy szülő miért ne lehetne érzelmileg szegényebb. Sajnos lehetséges!!!
2013. ápr. 27. 10:41
 14/18 Hannibal33 válasza:
60%
Te röhögsz azon, hogy valójában nem szeretnek a szüleid? Nem szeretnek téged, csak addig vagy jó nekik, amíg az ő egoista igényeik szerint viselkedsz. Valszeg magukat sem szeretik az ilyen "szülők". A kutyámat se bíznám ilyen emberekre.
2013. ápr. 27. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez túlzás azért, csak elfelejtik, hogy milyen mikor nincs valami jól, és kihasználja, hogy ő van fölényben. ha ez sűrűn teszi akkor eléggé elítélendő. hiszen a gyeek nem tudlajdon, hogy mindig mindent eltűrjön. mert az ilyen szülő később is ugyanígy be be szólogat majd. Hidjétek el, én tapasztalom
2013. ápr. 27. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk régebben én is mondtam olyanokat,hogy "nem szeretlek",de már megbántam.Most,ha olyat tesznek ami nekem nem tetszik mindig mondom nekik,hogy "mindig szeretlek titeket,de most haragszom rád" vagy "szomorú vagyok,azért,amit most csináltál"
2013. ápr. 27. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább megsemmisülve érezném magamat, ha édesanyám ilyet mondana nekem. Szerencsére mi vagyunk olyan viszonyban, hogy tudom, hogyha kicsúszna ilyen a száján, akkor olyan önostorozásba kezdene, amikor kitisztul az agya, hogy őt hosszútávon ez sokkal jobban megviselné mint engem.

Én sem tudnék hasonlót mondani a szüleimre.

Talán visszakérdeztem volna, hogy mutassak-e róla papírt, hogy ő az anyám/apám!? Majd rácsaptam volna az ajtót, hátha kicsit észbekap, hogy ez azért nagyon durva kijelentés a gyerekével szemben.

Ha én mondanám anyunak, hogy ő nem az anyám, gyanítom ő is hasonlóan tenne.

2013. ápr. 27. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

erre tényleg nem lehet máshogy reagálni, elég lesújtó, h egy szülő ilyet mond, de mentség nincs rá.

nekem is voltak tinikoromban elég durva vitáim, balhéim anyámmal, de max annyit mondott, h hülye pitsa vagyok. ami néhol jogos volt :) nem haragszom rá, szeretett, és megtett értem mindent, de elég nehéz volt neki egyedül felnevelnie, és végső dühében mondott néha cifrát.

ilyet jóérzésű szülő nem mond a gyerekének, mert tragikomikusan hangzik.

2013. ápr. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!