Vita után azt mondja a szülő hogy nem vagy a gyerekem az nagyon szánalmas nem?
Én inkább megsemmisülve érezném magamat, ha édesanyám ilyet mondana nekem. Szerencsére mi vagyunk olyan viszonyban, hogy tudom, hogyha kicsúszna ilyen a száján, akkor olyan önostorozásba kezdene, amikor kitisztul az agya, hogy őt hosszútávon ez sokkal jobban megviselné mint engem.
Én sem tudnék hasonlót mondani a szüleimre.
Talán visszakérdeztem volna, hogy mutassak-e róla papírt, hogy ő az anyám/apám!? Majd rácsaptam volna az ajtót, hátha kicsit észbekap, hogy ez azért nagyon durva kijelentés a gyerekével szemben.
Ha én mondanám anyunak, hogy ő nem az anyám, gyanítom ő is hasonlóan tenne.
erre tényleg nem lehet máshogy reagálni, elég lesújtó, h egy szülő ilyet mond, de mentség nincs rá.
nekem is voltak tinikoromban elég durva vitáim, balhéim anyámmal, de max annyit mondott, h hülye pitsa vagyok. ami néhol jogos volt :) nem haragszom rá, szeretett, és megtett értem mindent, de elég nehéz volt neki egyedül felnevelnie, és végső dühében mondott néha cifrát.
ilyet jóérzésű szülő nem mond a gyerekének, mert tragikomikusan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!