Ti a családban mennyit költötök ruhákra, nincs ebben vita a párotokkal? Belemennétek olyanba a kedvéért hogy mindig visszavinni havonta 1 x es ujjakat elhozni ktg. Csökkentésként? Ti mit tennétek a csaladi béke kedvéért?
Nagyon sok családnak kell majdnem annyiból megélnie, amennyit te ruhákra pazarolsz!
Igaza van a párodnak, hogy ez pénzkidobás. Azt a pénzt értelmesebb dolgokra is költhetnéd. Vagy félretehetnéd a szűkösebb időkre.
Ktg.=költség. Azt hittem ez így ismert írásban.
Igen megvan 300, 425 a nettóm. Neki 265 . De ő meg nassolnivalókra költ sokat pl én meg kajára sajnálom. Inkább nem eszek fél napig de nem adok ki egy ezrest 1 szelet husra.nem értem miért baj ha ruhákra költök mert az legalább megmarad. Nem rossz ez a kölcsönző dolog se ingyen, de nem tudom cikinek tartom az az igazság.
Hogy viszi vissza? Hogyan veszik vissza? :)
Én amúgy néha cserélgetni szoktam 1-2 barátnőmmel amit megununk, de jó.
Nálunk nincs olyan hogy havi szinten költünk valamennyit ruhára. Van hogy semennyit, van hogy rengeteget, mert muszáj. Két gyerek van nekik mindig le kell új ruha szezonváltás előtt.
De nézzük magamat, ha erre vagy kíváncsi. Nem tudom havira lebontani. Cipők azok a mániáim. De általában turizom őket. Újat tényleg egy évben ha 2szer veszek, 20-25 ezerért olyankor. Amúgy a turiba is jó minőségű, márkájú, (szinte) újak vannak 3-4 ezerért. Max 5-6ot veszek szezononként. Szóval ez max 15-20. De most mióta levettem a csizmákat pl. még nem vettem, mert a tavalyik nagy "szerelmeim" de még az előtte lévőket is hordom.
Nadrágokból egy évben max 10et ha veszek. Ebből sem a legdrágábbat 5-6 ezerért vannak jók.
Felsőket szintén szoktam turizni is, leárazva is venni. EZ nagyon max 150 egy évre.
Kabátokkal, blézerekkel az a baj, hogy drágábbak:) De ebből nem is kell olyan sok. Ez is max 150.
Ez most összeadva 450 körül jön ki egy évre. Szóval átlagosan olyan 37 egy hónapra. Még így is sokkalom:) Szóval nem kellett volna feltenned ezt a kérdést :D
De olyan helyen dolgozok ahol ki kell nézni valahogy, szerintem nem is vásárolok extradrága cuccokat, és mint írtam turizok is sokat. Ennyi a pénz értéke sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!