Miért van az, hogyha magam alatt vagyok, akkor törli belém a lábát az is, akinek mellettem kellene állnia?
12
A nagy ostoba önmagadat sajnáltató szöveg.
Ne bántsátok már! Írta, h sz@r napja van, olyankor tud ám az ember lánya hisztizni!
Kérdező: besétálsz a hivatalba és rákérdezel a közmunkára! Én is így csináltam! Amíg nincs más meló, ez is több a semminél! Az adókedvezménnyel majdnem 60-at kapsz, azért az lényegesen több a segélytől. És 8-tól 4-ig melózol, ez megoldható bölcsis gyerek mellett is.
Nyugi! :-) Ha kiengedted a gőzt, tervezni kezdj el, ne az önsajnálatot folytasd, mert az tényleg nem vezet sehova!
Tényleg ne bántsátok már!
Kérdező!
Neked viszont be kell látnod,hogy minél előbb szabadulnod kell ettől az embertől,nem hogy nem segít,és nem áll melletted,igazán szorgosan azon van,hogy még szarabbul érezd magadat mellette,és az sem kizárt,hogy direkt azért ilyen veled,hogy kiprovokálja hogy megfogd magad,és menj el!
Ha neked ez így jó.....kifogásokat mindig lehet találni,és ezt nem bántásból írom,de a lelkileg gyenge ember ilyen!
Ver a férjem,de amúgy szeret,nem lépek mert.....
Lehet hogy már rég oda a házasságom,és nem vagyok boldog,de vele maradok mert.....
Mert gyenge vagyok!
Nincs egyetlen barátod,ismerősöd,vagy családtagod sem,aki lelkileg kicsit felerősítene?
Beszélsz valamilyen nyelven? Ha igen és jól megy, korrepetálhatsz diákokat, felkészítheted őket nyelvvizsgára. Mifelénk ez eléggé keresett dolog.
A férjeddel meg ne törődj. Én egyszer tenném meg, hogy ha nem szedi össze a dolgait, kivágnám az ablakon. Ha ő így viselkedik, ne finomkodj vele. Ha éhes, csinálja meg magának a reggelit, nem a cselédje vagy. Ha meg azt mondja hogy szarul csinálod, mondd meg neki hogy ha jobban tudja, csinálja nyugodtan, ott van minden otthoni munka.
De a helyedben én otthagynám. Ha a gyerekkel sem törődik, simán.
az a baj, h még a megalázásai ellenére is kiszolgálod, kinyalod a popóját.
éhes? csináljon magának kaját. koszosak a ruhái? ott a mosógép, nincs ráírva, h csak nők használhatják.
ne hódolj be neki, mert a fejedre nő. költözz a szüleidhez, keress munkát, élj boldogan. egy ilyen hapsi csak lehúz és soha nem lesz normális életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!