Mi lehet az oka annak hogyha valaki mellettem áll a WC-ben vizeléskor akkor nem megy? Ha viszont senki nincs mellemet akkor gond nélkül megy minden.
nekem is ez a problémám, frusztráló volt pl hogy mozi után kellett hugyálnom, bementem plázába hugyáldába, beálltam egy piszoárhoz, és nem akart jönni hiába erőlködtem.. Voltak benn csomóan.. Öcsém aszittem elsüllyedek
szégyenemben... És utána továbbra is kellett persze.
Suliba is csak akkor tudok piszoárnál hugyozni ha nincsen senki se a wc-ben...
elég frusztráló :/
Az a durva, hogy ez meg a szegyellosseggel sincs mindig osszefuggesben.
Bar nalam pl igen, korulmeteltsegem miatt sokat piszkaltak a suliban, akkor nem is mentem piszoarhoz soha, amiota felnottem, mar nem erdekel, szegyellje az orvos, aki csinalta (k*rvaanyjat) de ne en
hát pl nálam sincs összefüggésbe mert én nem szégyellem, hogy ronda lenne vagy pici, egyszerűen olyankor akárhogy erőlködök nem merek.
Ez olyan mint amikor úszásnál nem bírom ellazítani a tüdőm, pedig ahhoz laza tüdő kell hogy nyugodt, mély, egyenletes legyen a levegővétel. Pedig tudok úszni nem is rosszul, és mégse..
Itt is, nem tudom ellazítani...
2. kommentelő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!