Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg, hogy a...

Hogy oldanátok meg, hogy a párotok ne üljön annyit a számítógépe előtt?

Figyelt kérdés

Sajnos szerintem már ez beteges, hogy szinte minden hétvégén 6-8 órát tölt a gép előtt, rendbe teszi a cuccait, aztán játszik, stb.

Nekem is vett egy laptopot, de engem nem elégít ki az, hogy állandóan előtte üljek. Szeretném ha több időt töltene velem. Hiányzik.

2009. szept. 27. 20:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Nekem más jutott eszembe, mert nálunk volt már így..:

Nem lehet, hogy probléma van a kapcsolatotokkal, és ő inkább számítógépezik, mint leüljetek beszégetni?Nem lehet, hogy így vezeti le a feszültséget? Beszéljetek erről, hogy úgy érzed el vagy hanyagolva, nem törődik veled, mert mindig a gép előtt ül.Kérdezd meg, hogy valami baj van?Egy időben az én párom is így volt, egyfolytában csak a rallys, meg a lövöldözős játékokat bámulta a gépen, és meg néztem a hátát az ágyról..:S

Aztán egyszer kibökte, hogy oda menekült inkább, mert már elege volt belőlem..Beszélj vele, mondd el mit érzel, kérdezd meg mi baj :)

2009. szept. 27. 23:20
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Voltak hasznosak és kevésbé hasznosan is, de azért köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket.

Nálunk az a szitu, hogy van két nagyobb gyermek és most jön a 3. Mikor megismertem, nem volt ennyire egyoldalú.

Már több, mint 20 éve vagyunk együtt. Eleinte mikor 1 gép volt, beosztottuk ki ül oda, több időnk volt egymásra.

Mióta mindenkinek van saját gépe, azóta már nem vagyunk egy igazi család. Nekem főleg ez okozza a fájdalmat.

Persze a házasélet működik, azzal semmi gond, de utána ismét a gépé a főszerep.

Ja és nem csak heti 6-8 órát gépezik, mert mikor hazajön a munkából is rögtön kapcsolja a gépet, sőt ott eszi meg a reggelijét és hétvégén napi 6-8 órát tölt ott.

Néha együtt házimozizunk, akkor meg jókat durmol itt mellettem.

Nem tudom mi lehet az oka, mert egyébként szeretjük egymást, jó lenne ha megint olyan lenne mint régebben volt. Lehet, hogy öregszik?

2009. szept. 28. 08:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy már teljesen természetesnek vesz téged, így nem látja szükségét hogy foglalkozzon veled. Az a helyzet, hogy amelyik asszony hagyja hogy a férje elkezdjen kevesebbet és kevesebbet törődni vele, ott ugyanez történik, maximum a hobbi változik(autó, haverok, sörözés). Lehet hogy már túl késő, de éreztesd vele hogy ezt nem tűröd és ha nem foglalkozik veled, akkor te sem fogsz foglalkozni vele. Járkálj el otthonról barátnőzni amikor őfenségének végre kedve lenne veled foglalkozni, tudasd vele szóban és tettekkel is, hogy csak mert a felesége vagy, még nem vehet készpénznek.
2009. szept. 28. 09:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ez jó ötletnek hangzik, meg is fogom próbálni.
2009. szept. 28. 09:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam hasonló helyzetben. A helyedben először megpróbálnám a gép elől elcsábítani különféle program lehetőségekkel, vagy lenge öltözékkel, stb. :-)

Ha néhány próbálkozás után nem történik semmi, hagyd ott arra az időre, amig gépezik. Foglalkozz a saját hobbiddal, menj el otthonról akár biciklizni, barátnőzni, stb. Ettől már valószinűleg elkezd motoszkálni benne a féltékenység, ez pedig változást hozhat. Ha ez sem válik be, akkor nem tudom :-( ...

30F

2009. szept. 28. 09:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ott itt lóg mindig a laptopnál.Ezt én hoztam ide hozzá,az enyém,de nem mondhatom neki hogy kapcsolja ki,azért azt nem tehetem meg csak mert nem az övé.Ideül,és elfeledkezik mindenről.Ha szólok neki,akkor "mindjárt","csak 5perc","csak feltelepítem","csak letöltöm","csak megnézem"...és nekem elegem van a sok "csak"-ból!Elég sokat melózik,én elhiszem hogy jó neki leülni,de amikor az ő szavaival élve engem szeretgetni már eléggé fáradt(!!!!!!!!!!)de a géphez nem...Hát én nem tudom mit gondoljak...:( Sajnos én nem tudok elmenni barátnőkhöz,mert én nem idavalósi vagyok,nekem mindenkim az ország másik végében van.Tehát nézem a hátát,és majd megőrülök az idegtől.Beszéltem vele,kis változást észleltem csak,de mjadnem minden hajnalban már ott ül,ha hazajön,bekapcsolja.Nem tudom neki mért nem jó velem beszélgetni,biztos un...:S Amúgy nagyon sok ilyet látok a környezetemben.Majdnemhogy az összes pasi ezzel idegeli ki a párját.Szerintem ez nem tisztességes.
2009. szept. 28. 09:41
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is a választ.

Megpróbálom valamelyik megoldást. Hát a biciklizés az most várat magára, mert pocakos kismami vagyok, de a barátnőzés, meg más egyéb programokkal nincs gond.

Kíváncsi leszek, hogy erre mit fog lépni a drágám.

2009. szept. 28. 09:45
 18/24 A kérdező kommentje:

09:41-es válaszolónak.

Na látom egy cipőben járunk, hát akkor Te át tudod érezni ezt a problémát.

Most megpróbálok egy-két fortélyt, hátha beválik, ha ez sem segít, akkor tényleg a barátnőkkel fogok programokat csinálni, aztán majd meglátom, hogy alakul.

2009. szept. 28. 09:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

09:49-es válaszolónak

Valamit ki kell találni,mert szerintem ez így nem szép.De ha én szóbahozom neki,akkor dühöng hogy "meló után nem érdemlek meg egy kis időt a gépnél?"...pff...Amíg nem hoztam el a laptopom ide hozzá,addig érdekes módon elvolt velem.De így hogy együtt lakunk,biztos unja a képem...Én is babás vagyok,nem tudom így hova mehetnék főleg nekem a barátnőim sincsenek itt.Egyedül sétálgassak mikor örülök ha ülhetek a bab miatt?Áhh nekem ebből nagyon elegem van!

2009. szept. 28. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Babát akartam írni nem babot.:)
2009. szept. 28. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!