Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg, hogy a...

Hogy oldanátok meg, hogy a párotok ne üljön annyit a számítógépe előtt?

Figyelt kérdés

Sajnos szerintem már ez beteges, hogy szinte minden hétvégén 6-8 órát tölt a gép előtt, rendbe teszi a cuccait, aztán játszik, stb.

Nekem is vett egy laptopot, de engem nem elégít ki az, hogy állandóan előtte üljek. Szeretném ha több időt töltene velem. Hiányzik.

2009. szept. 27. 20:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Tüntesd el az adaptert hétvégén, persze fogalmad sincs hol van, biztos bent hagyta a munkahelyén. Aztán add vissza neki, vasárnap este: " Na látod, hogy megvagy nélküle is két napot, és ugye milyen szép hétvégénk volt drágám?"
2009. szept. 27. 20:18
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
pl öltözz lengébben hátha beindítja...
2009. szept. 27. 20:30
 3/24 anonim ***** válasza:
67%

Miért jöttél össze egy olyan férfival, akiről tudtad hogy sokat kockul? Van akinek ez a szórakozás, tehát ezzel együtt kell vagy elfogadnod, vagy sem. Én is rengeteget ülök a gép előtt, és a párom így fogad el.

Foglald el magad te is, szentelj időt a hobbidnak.

Úgy tűnik nem fogadod el őt annak amilyen, így felmerül a kérdés: egymáshoz valók vagytok? Én azért tudok olyan jól ellenni a párommal, mert ebben hasonlít hozzám, ő is sokat ül a gép előtt.

2009. szept. 27. 20:31
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Második válaszolóval értek egyet. Közönségesnek hangozhat amit most írok, nem akarok megbántani senkit, de ez az igazság, próbáld ki: rakd ki az árut 10 centire az orrától, ne félj ott fogja hagyni azonnal a gépet.
2009. szept. 27. 20:34
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Megkérdeztem a páromat (nálunk én vagyok a fiú), hogy fordított helyzetben mi lenne, ha én tüntetném el a hímzését. Azt felelte, hogy egész hétvégén duzzogna, nem lenne szex, sőt minden erejével el akarná rontani a kedvemet is, és amikor kiderül, hogy én tüntettem el, akkor még egy alapos hisztit is kivágna.

Ez teljesen egybevág azzal, amit én is tennék (csak fiú verzióban), illetve ami szerintem ilyenkor elvárható. Ezért én sok mindent tennék, de az első tanácsot kerülném, mint a tüzet! /Bocsi./ (Annyival kiegészítve, hogy én rendesen el is olvastam a kérdést, ezért megértettem, hogy a laptop a kérdezőé, aminek okán az adaptere eltüntetése a másik felet kevésbé érintené.) :D :D :D

Ha Neked nincs hasonló hobbid, ami leköt Téged, akkor ez nyilván lehet feszültség forrása. Ha van, akkor a válasz is adott. Az tehát nem baj, ha nem lógtok folyton egymáson. Ha jól értem, egyértelműen az a gond, hogy Te elhanyagoltnak érzed magad. Erre nem tudok jobbat az egyenes útnál. Megmondod neki, hogy hiányzik. Ha ez sem használ, marad a jól bevált szex. Ha tovább gépezik, miközben meztelenül ülsz az ölében, akkor komolyan el kell gondolkodnod erről a kapcsolatról.

Ui.: Egyébként a napi 3 óra NEM SOK. Mi lenne, ha ugyanennyi időt töltene takarítással, vagy főzéssel-mosással? Akkor is abbahagyatnád vele? Vagy csupán arról van szó, hogy a TE szemedben ez a tevékenység nem elég hasznos???

2009. szept. 27. 20:45
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Hát el kell csábítani a gép elől!

Találj ki programokat, hozd a tudomására amiket itt leírtál, és mutasd meg a kapott válaszokat.

2009. szept. 27. 20:52
 7/24 anonim ***** válasza:
81%

Jó kérdés.Erre próbálok én is rájönni az emberemmel kapcsolatban.

Sokat veszekszünk,mert kicsi gyerekeink vannak,és hát nem igen foglalkozik velük.Sokszor majd lerántja a székről a kicsi, de elhajtja egy "mindjárt"-tal.

A lenge öltözet....próbáltam nem jött be.

Lassan szeretőt tartok,aztán csak észhez tér.....

2009. szept. 27. 21:16
 8/24 anonim ***** válasza:
82%

6-8óra egy hétvégén szerintem egyáltalán nem beteges,neki is kell egy kis pihenés,magánélet,szórakozás,ő ebben leli meg.Ne zavard addig. Egyébként amikor nem gépezik,akkor veled van?Olyankor foglalkozik veled?

Ha tényleg ennyire zavar,akkor szerintem az őszinteség a legjobb út.Mond meg neki hogy mi a bajod,hogy hiányzik,hogy több időt szeretnél vele lenni,nem e csináltok most valamit együtt,ahelyett hogy gépezne..

Vagy,tényleg tedd elé magadat,hülye lenne ha továbbra is gépezne,egy jó kis szex helyett:D

Vagy,ha már mindketten gépeztek egyszerre,akkor msn-en írj neki valami huncutságot:D

2009. szept. 27. 21:19
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Itt ülünk a férjemmel a 2 gép előtt és pamparászik, hogy irjam már hogy ő is itt van ne csak a csajok beszéljék ki a pasijaikat :-D Én odaülök mellé fórumozni, majd hülyülésbe fakad az egész és msn-en irok neki hogy mehetünk aludni. Ő nem hajtja el a kislányunkat, hanem az ölébe veszi és meseoldalt néznek, vagy zenét hallgatnak. Csald el kirándulni, este meg lenge hálóing vagy valami, vagy semmi:-)))
2009. szept. 27. 21:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez addig fog konfliktust okozni, amíg szélsöségesen állsz hozzá. Az én feleségem is akkor lett volna boldog, ha heti átlag 0 órát töltök gép elött, csak hát ez nem müködhet, mert a hobbiaim részben vagy egészben számítógéphez kötöttek, és nem vagyok hajlandó lemondani róluk.

Lehet, hogy fontos neki az a kikapcsolódás, ezért beszéld meg vele, hogy mennyi volna a minimum, amenyi elég neki, és ha sikerül megegyeznetek egy napi/heti programban, akkor vegyétek azt komolyan mindketten, és tartsátok be pontosan. Mindkettötöknek kell engedni, szerintem ez így igazságos.

Amúgy a 6-8 óra/hétvége szerintem egyáltalán nem beteges. Ha jól értem, csak hétvégéröl beszélsz, tehát végsö soron heti 6-8 óráról van szó. Megkockáztatom, hogy a nök jelentös hányada tölt legalább ennyi idöt hetente ruhaboltokban és tévé elött, különféle sorozatok nézésével.

2009. szept. 27. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!