Hogy oldanátok meg? Meglátogatni a volt anyóst, úgy hogy a barátotokat ne hozzátok kellemetlen helyzetbe?
Szóval remélem jönnek válaszok.Tanácstalan vagyok, úgy érzem két olyan dolgot szeretnék, ami megoldhatatlan egyszerre.
A problémám a következő:A volt párom családjával, szüleivel, nagymamákkal, stb. nagyon jó a kapcsolatom, nagyon szerettük-szeretjük egymást.Anyukája pl.olyan mintha a második anyukám lenne.Volt párommal nem akarok soha többet találkozni,rá nagyon haragszom de a családja nagyon hiányzik, szeretném őket meglátogatni valamikor, vagy találkozni velük (ők 200 kilométerre laknak tőlem)és nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni.A jelenlegi páromnak biztosan nem esne jól, hiszen nekem is rosszul esne fordított esetben.Nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, vagy belerángatni olyanba, amibe nem akar belemenni.
Nem tudom mit csinálnak, nagyon hiányozik az a család, és jó lenne találkozni velük, már 1.5 éve vége annak a kapcsolatnak.A mostani páromat nagyon szeretem, vele képzelem el a jövőmet.
Mit lehetne tenni szerintetek?
Múltkor már beszéltünk róla, hogy szeretnék babalátogatóba elmenni, egy olyan családhoz, akik az ex rokonai.Hát nem jutottunk sehová a témában, úgyhogy inkább hanyagoltam is, és azóta sem emlegetem.A babalátogatót is inkább lemondtam.
Ők a múltam részei, és nagyon jó emberek, szeretném a barátságot megőrizni velük.
Tanácsok, vélemények?
kérdezz rá konkrétan,nincs ennél egyszerűbb
én is tartottam attól,hogy párom mit fog szólni,exem anyukája olyan mint a pótmamám,de páromat nem zavarja,bizik bennem
Én a párommal gyakran mentem a volt anyósához, rokonaihoz.Nekem könnyebb volt, mert a férje meghalt, a gyereke meg a nagymamához ment.Barátinak volt mondható a kapcsolat, de lassan megszűnt.
A te esetedben nehezebb a helyzet. A barátoddal kell megbeszélni, egyeztetni.Őnéki biztos kellemetlen lenne a kapcsolat fenntartása.
Azt hiszem, választanod kell.
Igen, kedves utolsó, pont így gondoltam én is!Akkor nem kellene senkinek feszengenie, csak mi lennék, akik jól ismerik egymást.
Viszont másrészről páromat meg itthon hagyni rossz érzés lenne, és biztos neki is :(
csak a barátod volt, tehát nem volt anyós...
Ja, így már érthető a rajongás, jó érzések :)))
Na de mindegy, szóval az elején nem értettem, szóval: a legrövidebb út az egyenes. Teljesen őszintén elmondanám, és a döntésben, hogy végül elmennék-e, figyelembe venném a válaszát. Mérlegelj, mennyire fontos ez a kapcsolat és mennyire fontos az exanyósjelölttel?
Jajj, nagyon jókat írtok, annyira örülök :)!
Hát mindkét utolsó válaszoló nagyon jól megfogalmazta a pro és kontra verziót, éppen ezek a merültek fel bennem is :)!
Ha elviszem feszengeni fognak esetleg, meg nem várhatom el, hogy jól érezze magát.Ha nem viszem, akkor meg rejtegetni akarok valamit holott nem is, csak nem tudom a megoldást :S.
Lényegében tényleg megoldható lenne a helyzet, ha az ex családja nem 200 kilométerre lakna.Mert így nem mondhatom, hogy "átszaladok egy kicsit, de mindjárt jövök", vagy nem futhatunk össze a buszon, vagy a piacon volt "anyósjelöltékkel"( ha már így akarjátok :P )
Szóval minimum egy napra föl kéne utazni hozzájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!