Lányok! Hagytátok már el a barátotokat egy lány miatt? Ill. fiúk! Hagyott el már titeket a barátnőtök egy lány miatt?
Úgy értem, hogy a 2lány összejött egymással.
Ki volt már ilyen helyzetben, és mi volt a szitu?
Nem csinálnék ilyet soha. A normális párkapcsolatban a két fél ellenkező nemű.
18/L
Egy jó barátom járt így,a csajnak csak alibiből kellet a szüleinek mutatóba,szegény srác azóta se talált senkit,megutálta női nemet,mindig azon parázik,hogy a következő is lelép egy nővel,az ilyen embereket fejbe lőném akár férfi akár nő,vállalja fel a másságát,és nem csapjon be másokat ne játszon mások érzéseivel...
28N
Én így jöttem össze a barátnőmmel. Volt egy barátom, 2 éve jártunk, de már feleségül akart venni. Tudta, hogy biszex vagyok és hogy az életemben ő volt az egyetlen komoly férfi, mert előtte csak lányokkal jártam. Beleszerettem egy 27 éves lányba, és szakítottam a barátommal. Ennek már 4 éve, most együtt élünk, abszolút Vele akarom leélni az életemet, pedig soha nem gondoltam, hogy eljön az a pont, amikor ezt fogom mondani bárkire is. Te ilyen helyzetben vagy?
26/N
De jó ilyen happy end-t olvasni:)
Jajj, messze nem, csak van egy lány a csoportban, akire sokat gondolok mostanában, de tudom h van barátja...Tudja,hogy vagyok a lányokkal...
Tudom h vannak"hajlamai" ( nem szeretem ezt a szót), de nemtudom h kapcsolatba is bonyolódna - lánnyal. Meg hát pasija van...
A pasi csak egy dolog, simán lehet dobni, ha jön egy jobb akárki. Nem ez a fő probléma, hanem az, hogy ha vannak is hajlamai, vajon elég hatásos vagy-e ahhoz, hogy elcsábítsd és kiszakítsd a megszokott kis életéből.
26/N
Miután elmondtam neki mi a szitu, kicsit máshogy viselkedett velem, úgy éreztem.Nem negatív értelemben,inkább olyan kisebb összezavarodottságot éreztem.Valaki szerint kacérkodott velem akkortájt.Azért sztem ez nem igaz így:D
Soha nem közeledtem felé másként.
Gondolkozok rajta, hogy küldök 1-2 jelet felé, de igazából félek, hogy csak beégnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!