Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szóval a férjemnek az édesanyja 7 éve meghalt.Iszonyat anyás volt.Édesapja rá egy évre megint megnősült.Férjemnek van egy 7 éves kisfia akit az új feleség(új mama)egyfolytában azzal traktál,hogy hívja mamának.Ez a férjemnek nem tetszik,és szokta neki mondani,hogy nem mama.A mama a temetőben van meg anyának az anyukája a te mamád.A gyerek ezt elmondta az anyjának aki azt mondta neki,hogyha a "K"nem mama akkor én(mármint a nevelőanyja)se vagyok neki a nevelőanyja.

Én sose kértem a kicsitől,hogy anyának hívjon.Mindig a keresztnevemen szólít.

Akkor most kinek van igaza?Szerintetek jogos az új mamának követelnie azt,hogy hívja őt mamának?Hozzáteszem az új mamának van 8 vér szerinti unokája.

Amikor az igazi mama meghalt a kicsi csak 5 hónapos volt,nem ismerte.De látom rajta,hogy nem akarja mamának hívni.Akkor miért kell erőltetni?

2013. ápr. 29. 14:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A ferjed reakcioja eleg gyerekes. Sajnalom, hogy het eve meghalt az anyukaja, de ez van, az elet megy tovabb. Miert ne hivhatna mamanak a gyerek az uj feleseget?

Egyebkent nem derult ki, hogy a gyerek hogy szolitja ot? Esetleg apuka pici kora ota sulykolja azzal hogy "o nem mama mert mama a temetoben van" (kulonben nagy hulyeseg, en is mamanak hivtam a nagyapam uj feleseget)?

2013. ápr. 30. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!