Barátnőm sokat vár a párjától, vagy igaza van? Mit mondjak neki?
Barátnőm összejött egy gyerekes férfival. A kislánya 6 éves, igazából annyit van vele amennyit akar. Minden második hétvége fix, plusz heti 2-3 éjszakát ott alszik és az apja viszi oviba. Ezek természetesen előre megbeszélt dolgok, tehát ha van már programjuk és nem életbevágóan fontos, akkor megbeszélik az anyukával hogy előtte nap/másnap megy a gyerek.
Most összeköltöztek, és ez sok a barátnőmnek. Ráadásul a férfi költ is a gyerekre, a gyt-n felül (nem tudom, mennyit vagy mennyi a gyt).
Lehet, hogy gonosz vagyok, de legszívesebben azt mondanám a barátnőmnek hogy vagy így kell neki a pasi, vagy sehogy. Eddig is tudta, hogy mi a helyzet, nem fair hogy most elvárja hogy csak 2 hetente legyenek együtt.
Eddig nem mondtam véleményt, de most ő kért tanácsot.
Ti mit gondoltok?
Legyél vele őszinte!!!
Szerintem is igazad van, vagy így fogadja el vagy viszlát.
Elég szemétség a csajtól, hogy elvárja hogy a gyermekkel ne találkozzon a párja... ha gyereke lenne neki is átérezné, de így nem, szóval meg értem ezt is..
Attól függetlenül őszintén mond meg neki, amit gondolsz, mert neked van igazad.
A csaj idióta. Tudta, vállalta. Szokja meg!
Én örülnék, ha ilyen lenne a párom, mert ha oda kerül a sor, hogy közös gyerekünk lesz, akkor azzal is így fog bánni. Sokmindent le lehet szűrni abból, hogy a pasi hogy viszonyul az exhez, a már meglévő gyerekhez.
Legyél vele őszinte! Teljesen igazad van. Ha én a pasi helyében lennék, és választás elé állítanának, akkor páros lábban rúgnám ki..
"Ráadásul a férfi költ a gyerekre?!" Igen, egy normális szülő-gyerek kapcsolatban a szülő nem csak a kötelezőt fizeti... Szerencsés a gyerek, hogy ilyen apja van.
Nehogy már a barátnőd megtagadja a pénzt meg a láthatást...
Jobb lenne annak a pasinak a barátnőd nélkül..
A barátnőd rátalált egy pasira, aki IGAZI APUKAKÉNT viselkedik a gyerekével.
Semmi köze nincsen hozzá, hogy mennyit költ a gyerekére az apja!
Avagy már ő szeretné kezelni és beosztani a pasi pénzét?!
Remélem, hamar feleszmél a pasi és lapátra teszi a barátnődet!!!
már bocs, de a barátnőd nem érzi irtó arcátlannak magát, amikor bele akar szólni ebbe az apa-gyerek kapcsolatba? mikor manapság olyan kevés felelős, gondoskodó ELVÁLT apukát lehet látni...
kicsit rendet kéne tenni a barátnőd fejében: a gyereke örökre az övé marad, rá van utalva, tőle (is) függ az élete, az érzelmi és értelmi fejlődése. a barátnőcske meg lehet, h másnap már lapáton van.
nagyapámnak volt erre egy briliáns mondása: amilyet szakajtottál, olyat szagolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!