Mit mondjak anyukámnak hogy megbocsásson nekem?
Mondjuk hogy megbántad.
Meg mondd neki hogy féltél a következményektől és nem akartad hogy haragudjon rád.
Amúgy nagyon rossz dolgok?Esetleg nem írnád le hogy mi? Tuti hogy a te hibád volt?
2-es, miért cseszteted folyton szegény lányt??
unatkozol?
Kérdező, mond el anyukádnak, hogy féltél elmondani neki, nem akartál neki csalódást okozni, és ezért hazudtál. És mond el neki azt is hogy nagyon szereted! Biztos ő is szeret, és megbocsát! :)
Azt, hogy bocsásson meg a hibáidért. Ha őszintén is gondolod, csak akkor érdemes a bocsánatot kérni, különben csak hülyét csinálsz magadból és megalázod őt.
Ha őszintén bocsátnatot kértél tőle és a jövőben másként élsz, mint eddig, akkor semmi mást nem kell tenned. A megbocsátás a másik félre, itt az édesanyádra tartozik. Ha ő nem hajlandó vagy nem képes megbocsátani, az az ő baja, azzal te nem tehetsz semmit.
Első vagyok:
Kérj bocsánatot,aztán próbálj meg a lehető legjobban élni.Vagyis azokat amiket elkövettél,pont annak ellenkezője képpen.És ezekből látnia kellene hogy megbántad.
És ha nem is 1 nap múlva,meg megbocsát.
Szerintem.
Illetve,nem tudom,hogy másvalaki közbenjárását nem lehetne kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!