Fogadnál örökbe roma gyereket?
NEM!
De bármilyen más nemzetiségűt ezer örömmel.
OLÁH cigányt soha !
azoknak tényleg a vérükben van a lopás.
MIATTUK általánosítja minden magyar a cigányt úgy,hogy : lop,csal,öl,hazudik stb.
és mindez azért,mert 2 generáció látta,hogy a szüleik nem dolgoznak ,hanem segélyből élnek.
a zenész cigányok,az erdélyiek,normális ,BECSÜLETES emberek.és igen tehetségesek.
NE ÍTÉLD el őket, az OLÁH cigányok miatt.
amúgy nem fogadnék örökbe soha gyereket.
nem bírnám elviselni ,hogy nem az enyém. ha ránéznék,az jutna eszembe ,hogy vajon az én babám,hogy nézne ki? vajon belőle is ilyen felnőtt lenne,mint az örökbefogadott babából?stb.
17/L
17/L
Nem vagyok rasszista, de nem fogdnék örökbe. Semmilyen más nemzetiségűt sem,csak magyart.
Egyébként több magyar emberrel kapcsolatban vannak rossz tapasztalataim, mint romával.
Igen. Valószínűleg fogok is. Megtanítom neki a kultúráját, hogy emelt fővel és nyitott szívvel élhessen.
Tudom, hogy nehéz lesz, míg ekkora a sötétség, mint amit itt tapasztalok, mert számtalan sérelem foga érni (őket) és alig várják majd hogy megbotoljanak, örök gyanusított lesz... De vállalom.
Írni, olvasni, fogalmazni alig tudó emberek nézik le őket, akik csak azt tudják róluk, amit tudni akarnak, és tácán nyújtanak nekik.
Őszintén kívánom, hogy ítéljék meg őket is eszerint!
ha tripla családi pótlékot kapnék érte, akkor sem!
borzalmas lenne egy olyan gyereket nevelni, akiről mindig az jut eszembe, hogy a fajtája meglopott, nem is kevés pénzzel. lehet, hogy pont az apja volt az...
akárhogy nevelheted, semmi garancia nincs rá, hogy tisztességes lesz.
ha a saját gyereked, legalább van valami sejtésed, hogy milyen rossz tulajdonságokat örökölhet, csak körül kell nézni a családban, akár nagyszülőkig is. így viszont nem tudhatod, hogy apja épp alkoholista volt-e, vagy anyja épp prosti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!