Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadnál örökbe roma gyereket?

Fogadnál örökbe roma gyereket?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 13:26
 91/140 anonim ***** válasza:
58%
Neeemmm!!! esetleg csak csecsemő korában, mert ugye minden csak nevelés kérdése, hogy milyen lesz a gyerek. ha felnő, de rendes neveltetést kapott, rendes is lesz, faji hovatartozástól függetlenül.
2009. okt. 5. 18:02
 92/140 anonim ***** válasza:
79%
Nem,a vér nem válik vízzé!
2009. okt. 5. 18:05
 93/140 anonim ***** válasza:
46%

Mekkora rasszista emberek vannak itt...

Én nem vagyok cigány..és jó környezetben éltem és élek most is..

Soha nem ítélek el embert anélkül,h ne ismerjem..a legjobb barátnőm cigány..senki nem tudja róla..nem látszik sem a bőrén sem a viselkedésén sem semmin...

Ez Magyarország..Máshol meg mi vagyunk a kisebbség a roh*dék ember..mit szólnátok ha titeket is így szidnának...

Vannak rosszak csalók..Ezt elismerem..De magyar csalóból,rosszból,koszsból is van elég..

A neveléstől függ miden..

2009. okt. 5. 21:16
 94/140 anonim válasza:
85%
te fogadhatsz én nem fogok ...
2009. okt. 5. 21:19
 95/140 anonim ***** válasza:
58%

De miért?

Mert cigány..

Hát igen,ezek vagyunk mi magyarok...

2009. okt. 6. 00:59
 96/140 anonim ***** válasza:
76%
Nem, semmiképp.
2009. okt. 6. 05:28
 97/140 anonim ***** válasza:
68%

Nah a magadfajtákkal együtt kéne elzavarni a cigányokat(jó a 95%-ukat), és élj velük örökre. A hozzád hasonéó f.szoktól tanulták el a cigányok a"rásszistá" baromságokat.

Ti ugattok be, hogy mi általánosítunk? Általánosítunk 1000meg1000 esetből? Ti általánosítotok 1-2normális cigányból, hogy akkor mindenki aranyos meg kedves és a magyarok a szarok.

Bocs, de kérlek kösd fel magad, jó magasra.

2009. okt. 6. 09:34
 98/140 anonim ***** válasza:
58%
Én személy szerint nem, de nekem már van gyermekem. Ha nem lenne és semmilyen más úton (lombik, inszemináció) nem járnék sikerrel, akkor természetesen fogadnék örökbe gyermeket. Az, hogy roma e vagy sem, nekem nem számítana. Bár német családból származom, így német vezetéknévvel kicsit érdekes lenne a dolog.
2009. okt. 6. 09:48
 99/140 anonim ***** válasza:
64%
Azok egy más faj, én mint ember nem vállalnám fel.
2009. okt. 6. 09:59
 100/140 anonim ***** válasza:
86%
Tudjátok a magyar szólások-közmondások mennyire igazak... A vér nem válik vízzé, meg a kutyából nem lesz szalonna.
2009. okt. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!