Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadnál örökbe roma gyereket?

Fogadnál örökbe roma gyereket?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 13:26
 121/140 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó: Nem a négerekről van szó, hanem a cigányokról. Nem ugyanaz a kettő, legalábbis az én szememben.

De te vagy cigány vagy, vagy még nem találkoztál cigánnyal a Rózsadombon.

2009. dec. 25. 20:07
 122/140 anonim ***** válasza:
0%
Miért van az, hogy ha valaki nem szidja habzó szájjal az egész cigányságot, akkor az vagy cigány, vagy a rózsadombon lakik? Olyan nehéz elhinni, hogy vannak emberek, akik szimplán nem általánosítanak? Képzeld kedves utolsó, láttam már cigányt életem során, méghozzá elég sokat. Laktam olyan kicsi városkában, ahol a lakosságnak kb a fele cigány. Sőt, laktam (nem mint gondozott) olyan diákotthonban, ahol szintén majdnem minden gyerek cigány volt.
2009. dec. 25. 20:53
 123/140 anonim ***** válasza:
76%

Na persze... És szerinted ezt bárki is elhiszi neked? Mert hogy én nem, az biztos...

Én egy olyan faluban nőttem fel, ahol egy cigány sem lakott. Azóta sajnos volt "szerencsém" összefutni néhánnyal, és minden esetben a pénzen, a testi épségem, a családom testi és lelki egészsége bánta a találkozást. Úgyhogy én nem általánosítok, hanem tényeket írok le. Te is kinyithatnád a szemed, ahelyett, hogy szdsz-es liberális dumákat nyomsz...

2009. dec. 25. 21:47
 124/140 anonim válasza:
20%
Aki erre a kérdésre azt irja, hogy nem az beteg és remélem, hogy soha nem lesz majd gyereke az életbe. Milyen kérdés ez? Most akkor tegyek fel olyan kérdést, hogy Koszos Nem Roma gyereket ki fogadna örökbe? Na gyerekek elment az eszetek. Nem a scaládot fogadod örökbe hanem egy gyereket, az nem ugyanaz. Egy gyerek az gyerek és oylan lesz amilyennek neveled!
2009. dec. 31. 17:42
 125/140 anonim válasza:
72%
Hülye lennék ha örökbe fogadnék egy roma kölköt.
2010. febr. 27. 16:21
 126/140 anonim válasza:
33%

Megdöbbentő ez a rengeteg nem. Fogadok, hogy nyílvánosan jóval kevesebben mondanátok ilyen határozottan. Ez egyfajta elfolytott rasszizmus, ami megfélemlít és bizalmatlanná tesz. Jómódú családból származom, apám köztiszteletben álló személy. Pontosabban csak volt mindaddig, amíg el nem vette anyámat, aki cigány származású, de nem mellesleg a világ legjobb embere. Én magam orvostanhallgató vagyok, mindigis jól tanultam, zongorázom és rendszeresen sportolok. Tudok beszélgetni az emberekkel, megtudok nevettetni másokat.

Örömmel töltöt el azoknak az álláspontja, akik szerint a gyerek az gyerek, és attól függ hogy neveljük, stbstb. Igazából nekik mondom, hogy kb. 19 éves koromban arra jöttem rá, hogy a rólam alkotott előítéleteket az eredményeim esetleg megváltoztathatják, viszont az emberekben lévő gyűlöletet csak növelik. Jelenleg ez utóbbival küzdök. Úgy tűnik, mintha egyfajta "féltékenység" táplálná... Nem tudom... Viszont egyértelműen érezhető a környezetemen, a lányokon, a "barátaimon", hogy bármennyire is kedvelnek, a világért sem lépnék át az bizonyos távolságot...

2010. márc. 3. 21:38
 127/140 anonim ***** válasza:
63%
ezt köszönd a többi cigánynak. persze tudom könnyű minket ócsárolni helyette.
2010. márc. 3. 21:46
 128/140 anonim válasza:
59%
Titeket? Remélem ez nem "magyarokat" akar jelenteni? Mert én sem vagyok cigány, de az biztos, hogy nem tartozom a te bandádba sem, mert az előtted szólóhoz hasonlóan én is az egyéni értékeimre vagyok büszke. Ciki, hogy neked jobb híján csak a bőrszíned maradt.:D
2010. márc. 4. 00:06
 129/140 anonim ***** válasza:
76%

nem mondtam, hogy cigány vagy. viszont szomorú ha te már csak bőrszínekben gondolkozol;)

elárulom neked, hogy az embereket nem a bőrszín zavarja. furcsa mód nem hallottam még től sok olyan esetről, hogy kínait, arabot, négert akartak volna megverni bántani vagy sérelmezni a kinézete miatt. itt a viselkedéssel van a gond. gondolkozz! jah bocs, ha lenne mivel. menj fogadj örökbe cigány gyereket és élj velük, senki sem akadályoz meg benne. jah ,hogy nem teszed? akkor hallgass, pofázni könnyű.

2010. márc. 4. 00:13
 130/140 anonim válasza:
0%
:S Most már "embereket"? miért nem "minket"? Te képtelen vagy értelmezni egy magyar mondatot. Hogy állíthatod mégis, hogy magyar vagy?
2010. márc. 4. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!