Fogadnál örökbe roma gyereket?
Aki olyan marhaságot ír, hogy a génekben ez vagy az benne van, akkor azzal közlöm, hogy anyukám tanítónő, és a gyerekeket rajta keresztül ismerem, cigányt és nem cigányt is tanít, kicsiket, 9-10 éveseket. A családon és a nevelésen múlik, és nem utolsó sorban a társai hozzáállásán, hogy hogyan viselkedik. Akit gúnyolnak a társai, mert ezt hallja a szüleitől, pedig a gúny tárgya nem ártott nekik, azt nagyon sajnálom, volt, hogy leprásnak gúnyolták egy társukat, fehér kisfiúk a cigány kisfiút, az meg elsírta magát, leültem vele beszélgetni, megkérdeztem, tudja-e mit mondtak rá, azt mondta, hogy tudja, hogy a lepra egy betegség, és hogy ő nem leprás, mondtam neki, hogy akkor ne sírjon, mert akik ezzel gúnyolják, azok buták, mert ezt nem tudják, erre megvigasztalódott, nem ő a legjobb tanuló, sőt, segítségre, felzárkóztatásra van szüksége, de ha nyugton hagyják, alapvetően jó természetű gyerek, és nagyon profin hegedül már ennyi idősen. Ez az eset egy osztálykiránduláson volt.
Ja, amúgy a saját családomban vannak nagyon agresszív és agresszióra hajlamos férfiak, pl. öcsém, apám, anyai nagyapám, pedig egyikük se cigány, de nagyapám pl. anyut ütötte gyerekkorában...
Lehet, hogy fogadnék örökbe cigány gyereket, lehet, hogy nem, nem tudom, én még nem állok úgy, hogy ilyenen komolyabban gondolkodjak, de ha oda kerül a sor, nem a bőrszínét meg a származását fogom nézni.
emberfüggő!!!de egy sztori: babakorában magyar asszony roma kislányt fogadott örökbe. iskola - egyetem minden ment, majd az egyetem közepén meg akarta ismerni az igazi családját. Megismerte őket, otthagyta az egyetemet és visszament a családjához....
amúgy simán örökbefogadnám, mert egy kisgyereknek mindenről van véleménye, de saját anyjáról apjáról senki nem tehet
Én sem tenném,de az mégis felháboritott, h. az egyik válaszoló indoka az, h. a cigány nők nem vigyáznak a magzatra. Már bocs, de szerinted melyik magyar nő figyelt oda a picire,ha úgysem kivánta megtartani, talán 1%???
Ebben a dologban felesleges a roma nőket szapulni, mert szerintem az a magyar nő, amelyik leadja picinyét, cseppet sem jobb, mint 1 cigány!!!
A lepontozók is biztos vannak olyan kultúremberek, mint azok, akik lopnak és csalnak.
Engem fehér magyar munkáltató károsított meg, pedig fehér magyar ember vagyok, csak ő meg egy csaló szemét dög.
Aki nem tud nevelni, az meg ne vállaljon gyereket se sajátot se másét. Sajnos manapság nagyon rossz a szülőállomány, nem tudnak nevelni nem is akarnak, és ebből rengeteg baj van. Aki képes nevelni, annak a gyerekéből normális felnőtt lesz.
Az örökbefogadott gyerek nevelésénél pedig alapvető szempont, hogy tudnia kell és nem utólag közölni, hogy valahol van vér szerinti családja is, de akik nevelik, sajátjukként szeretik és nem tesznek különbséget. Ha ez valahol hibádzik, ott bajok lesznek.
14:42:
Nem mondtam, hogy minden magyar nő vigyáz a magzatra. viszont elég nehéz olyan roma terhes nőt találni aki nem dohányozza meg issza végig a terhességét. Az, hogy te ezt nem fogadod el az már más dolog. ez a te hülyeséged. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!