Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan nőről /történetesen a menyem /aki a 8 és 9 éve meghalt szülei sirját azóta egyszersem kereste fel?

Figyelt kérdés

Ez a "drága" nő Erdélyből való,áldozni semmire nem akar,csak kapni,kapni...Az unokáimmal nem ismerteti meg szülőföldjét,az ottani rokonokat:azért nem megy ,mert az ottaniak tátják a szájukat az ajándékra?! Pont Ő maga ilyen,s mindenkire kivetíti ezt a rossz tulajdonságát!

Szóval Halottaknapja közeleg,erősködjek újra,hogy igenis illő a szülők sirját felkeresni /600 km /....

2009. szept. 27. 06:57
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem tényleg ciki ha valaki 8-9 évig nem keresi fel a szülei sírját. Még akkor is ha messe van.

Teljesen igazad kedves Kérdező. És abban még jobban h nem viszi el oda az unokáidat. Fura h nem ismerteti meg a rokonaival.

Az más kérdés h nem kellene forszíroznod. Ha a fiadnak ez kell..... Csak sajnálni tudom....

2009. szept. 27. 22:16
 32/35 anonim ***** válasza:
80%

Süt a kérdésedből a gyűlölet. Kívánom, hogy sose legyen nagyobb problémád, mint az, hogy ki kinek a sírját miért nem gondozza! Sajnos nincs más dolgod, úgy látom, és ha menne, akkor se lenne jó menyed.

Nincs bennek egy ki szégyenérzet? Inkább lennél anyja helyett anyja.

Az ilyenek miatt van a sok válás, meg a megnyomorított agglegények! Őszintén, mit akarsz? Hogy melletted öregedjen meg a fiad és ne legyen családja? Őszintén érdekel, mert régóta foglalkoztat, mire ez a nagy féltés! Fiús anya vagyok, és rettegek, ilyen ne legyek!

Rengeteg energiádat fektesd konstruktív dolgokba! Főzz finomat, köss az unokáknak, szeresd őket, nevess velük és ne hagyd magad megkeseredni! Tiszteld mindenkiben az embert!

2009. szept. 28. 01:08
 33/35 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem sem a te gondod ezzel fogalkozni. Ezt maximálisan az ő joga eldönteni. Ebbe talán még a fiad sem szólhat bele. Az én férjem édesapja is meghalt sajnos, de még egyszer sem mondtam neki, hogy na most meg most ki kellene menned a temetőbe. Megy, ha úgy érzi. Nem csak úgy gyászolhat valaki, hogy minden héten visz virágot a temetőbe. Van, aki évekig nem megy ki, de mégis minden este elmond egy imát a szeretteiért. Csak szimplán nem gondolja, hogy azzal lesz neki a legjobb, ha kimegy egy kőtáblához hetente. Ezt mindenkinek a szíve joga eldönteni. Megszólni nem szabad senkit.
2009. szept. 28. 08:42
 34/35 anonim ***** válasza:
55%
Nézd a véleményed meglehet róla, nekem sem szimpatikus, hogy a szülei sírját nem kereste fel egyszer sem, de el kell fogadni, hogy ő ilyen. Pl. a férjem is csak az apukája temetésén volt kinn a sírjánál (16-17 éve pontosan nem tudom mikor halt meg az apukája), de ettől még egy igazán a családjának élő fantasztikus ember. Egyszerűen viszolyog kimenni a sírhoz, nagyon szerette az apját (rá is ütött nagyon), de nem érzi jól magát. Attól még meg lehet adni a tiszteletet a halott embernek, hogy nem megy ki a sírjához (gondolatban). A másik pedig, ne erősködj, mert sajnos ezek miatt utálják meg az anyósokat a menyek, mert nagyon sok anyós sok mindenben erősködik. Miért? Az ő élete, ő dönti el, mit csinál. Persze mint ahogy a mondandóm elején írtam, a véleményed meglehet minderről.
2009. szept. 28. 12:29
 35/35 anonim ***** válasza:
Én sem járok a temetőbe...na akkor mi van?Kinek mi köze hozzá?Magaddal törődj,kérdező!
2023. dec. 1. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!