Mi a véleményetek egy olyan nőről /történetesen a menyem /aki a 8 és 9 éve meghalt szülei sirját azóta egyszersem kereste fel?
Ez a "drága" nő Erdélyből való,áldozni semmire nem akar,csak kapni,kapni...Az unokáimmal nem ismerteti meg szülőföldjét,az ottani rokonokat:azért nem megy ,mert az ottaniak tátják a szájukat az ajándékra?! Pont Ő maga ilyen,s mindenkire kivetíti ezt a rossz tulajdonságát!
Szóval Halottaknapja közeleg,erősködjek újra,hogy igenis illő a szülők sirját felkeresni /600 km /....
Fura gondolkodásod van... Egyáltalán mi közöd van hozzá?
Másrészt meg nem mindenki szeret temetőbe járni. Én sem nagyon járok az apám sírjához, pedig itt van egy km-re, de évente max. 1-szer megyek ki. De nem azért, mert nem szerettem, nem hiányzik. Minden nap gondolok rá, itthon. Nekem így jobb. Az, hogy ha hetente kimegy az ember a temetőbe, semmit nem jelent. Lehet, hogy máskor eszébe sem jut az elhunyt. A gyakori temetőlátogatást én egyszerűen álszentségnek tartom.
Én mondjuk nem védem,de az anyósnak semmi köze nincs hozzá,hogy a menye mikor megy ki a temetőbe.Legalább is minálunk a számonkérés nem szokás,lehet azért is ilyen jó a kapcsolatunk.Tisztelem,szeretem becsülöm,mert a menyem a fiam szíve választottja és az unokáim édesanyja,és ugyan ezeket vissza is kapom.Egyébként meg kinek nincsenek hibái?
Üdv: 58 éves nagymama
08.13-as "párodnak,mert ő él vele együtt,ő szereti!"
a párodnak = az fiadnak akart lenni :)
Nem értem mi közöd van hozzá kedves kérdező!Szerintem ne erőltesd, mert az ilyen kis hülye dolgok miatt szoktak kialakulni nagyobb konfliktusok, aminek majd te látod a kárát, ha bepipulnak, hogy beleszólsz az életükbe, és nem hozzák az unokákat.
Én sem járok ki a nagyszüleim sírjához, sőt anyukám sem az édesanyja sírjához!!!szerintem ez nem furcsa dolog, vannak olyanok akik nem temetőbe járósak!Különben is, minek kéne minden évben újra meg újra felszakítani a fájó sebeket!szerintem semmi értelme!inkább örüljetek egymásnak, meg hogy vannak unokáid!
Mar tobben leirtak, itt elottem, hogy neked nem csak azzal van bajod, hogy a menyed nem "temetozik", hanem egesszen mas. Egyetertek az elottem irokkal, hogy nem itt van a kutya elasva, hanem valahol mashol!
Ha ilyen anyosom lenne meg a hazamban sem engednem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!