Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?

nálunk olyan vegyes kassza van.
enyém a lakás, én fizetem a költségeit. az ő reszortja a kajapénz, egyebek, amik a háztartásba kellenek.
ha megyünk valahova, általában ő fizet, de azért visszafogom magam, viszont ha valamit kapok, azt nem utasítom vissza.
szerencsére sosem kell tőle pénzt kérnem, beosztom a fizumat, igyekszem mindent a lehető legjobb áron megvenni.
nekem a teljesen közös kassza elég visszás, nem lennék képes az összes kis megkeresett pénzemet bedobni a közösbe, mert akkor félő, h elmenne mindenfélére, annak tudatában, h úgyis van, költsük.
neki is van saját pénze, igazából fogalmam sincs, h mennyi. abban biztos vagyok, h nem nőkre költi :)
nem tudom még mi lesz, ha lesz gyerekünk, sztem mindketten vásárolni fogunk neki lehetőségeinkhez mérten.
ha nem tudtok erről nyíltan beszélni, akkor sajnos patthelyzet, ami megoldhatatlan. a sztoriból nekem az jön le, h inkább neki kéne változnia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!