Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön kassza kinél működik?...

Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve együtt élünk, van gyerekünk is. Az elejétől külön kasszán vagyunk, így alakult megbeszélés nélkül. Ő 3* annyit keres, mint én. Az elején nem is volt gond, mindenki költötte a magáét, nagy tételeket feleztük. Csak ugye jöttek a gyerekek, gyed idején még nem volt gond, mert jó gyedem volt, nem kellett tőle kérnem, de most gyest kapok egy ideje és nagyon vonakodva ad bármire. Hozzáteszem, nem költök másra a gyerekeken kívül, másfél éve voltam utoljára fodrásznál, kozmetikus-manikűr sose voltam még, ruhát kb fél évbe egyszer ha veszek. De ezt úgy képzeljétek, hogy ő keres 300-at, én max havi 20-at kérek tőle, hitelünk nincs, rezsink alacsony és mégis mindig azt mondja, hogy nincs pénzünk. Bármire kérek, azt mondja, nincs rá. A bankszámláján fogalmam sincs, mennyi van, ha kérdezem ködösít, nem árulja el, h mennyi pénzünk van. Hiába vannak közös gyerekeink, anyagilag ő külön állónak érzi magát. Pedig esküszöm nálam spórolósabb, visszafogottabb nő nincsen. :( Mit gondoltok?

2013. ápr. 26. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Élettársak között a háztartásban végzett munka is munkának számít, úgyh. ha a kedves párod ilyen sóher én mondanám neki, hogy akkor fizesse ki a te otthoni munkádat, ugyanis ő ezt nem csinálja...
2013. ápr. 26. 21:36
 62/63 anonim ***** válasza:
45%

nálunk olyan vegyes kassza van.

enyém a lakás, én fizetem a költségeit. az ő reszortja a kajapénz, egyebek, amik a háztartásba kellenek.

ha megyünk valahova, általában ő fizet, de azért visszafogom magam, viszont ha valamit kapok, azt nem utasítom vissza.

szerencsére sosem kell tőle pénzt kérnem, beosztom a fizumat, igyekszem mindent a lehető legjobb áron megvenni.

nekem a teljesen közös kassza elég visszás, nem lennék képes az összes kis megkeresett pénzemet bedobni a közösbe, mert akkor félő, h elmenne mindenfélére, annak tudatában, h úgyis van, költsük.

neki is van saját pénze, igazából fogalmam sincs, h mennyi. abban biztos vagyok, h nem nőkre költi :)

nem tudom még mi lesz, ha lesz gyerekünk, sztem mindketten vásárolni fogunk neki lehetőségeinkhez mérten.

ha nem tudtok erről nyíltan beszélni, akkor sajnos patthelyzet, ami megoldhatatlan. a sztoriból nekem az jön le, h inkább neki kéne változnia.

2013. ápr. 26. 22:31
 63/63 anonim ***** válasza:
Tényleg eléggé érdekes egy párod van...:(Sajnos nekem is az volt az első gondolatom,hogy nem más családja van esetleg?Nem akar téged elvenni.Attól még lehet házas.:(Meg anyósodék is érdekesek.Nagyon sumákolnak ott előled valamit.Ami megint fura nekem,hogy azt írod,hogy rendes,kedves párod van,vásárol a gyereknek csokit fagyit.Ekkora fizetésből több ezres játékokat is vehetne.A csoki,meg a fagyi még napi szinten a gyesből is bőven kijönne nemhogy ennyi fizetésből.Megy ott valami másra is a pénz.meg az ő számítógépe,tv-e,ágya,...meg takargatja a pin kódot előled.Jaj ez már régen rossz!Itt valami sántít..:(
2013. ápr. 27. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!