Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?
Szerintem ő az a tipus, aki a barátnőnek a szebbik arcát mutatja. Emellett persze vannak kilengséei, de az az ő magányügye, amit féltve őriz.
A pénzprobléma alatt azt is értem, hogy azért ha együttlakásnál még nem is de közös gyereknél már illik összedobni ami van.
Soha nem értem meg, hogy a nők miért gyerek szülés után jönnek rá, hogy nem jó nekik valamiért a kapcsolat?
Előtte nem gondoltál arra, hogy gyerekkel leszel gyes-en?
Mi már most 22 évesen közös kasszán vagyunk és el se tudnám képzelni, hogy ne így legyen. (2 éve járunk)
Volt olyan időszak, amikor nekem volt több pénzem, volt olyan, hogy neki volt, és egyikünk se vetette a másik szemére, hanem összedobtuk amink van és együtt vásároltunk stb.
Egy kérdés:
Mit tesz a párod, ha kirúgják a tuti állásából (pl. létszámleépítés, csődbe megy a hely stb) és elfogy a tartaléka? Akkor már közös lesz a kassza, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!