Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?
Na én ezért nem szeretem a külön kasszát. Nekem olyan, mintha egy baráttal összeköltöznél, hogy olcsóbb legyen az albérlet. A másik, ha külön kasszán vagytok, és "mindenki költötte a magáét", akkor most mi az, hogy
"nem árulja el, h mennyi pénzünk van"? Tehát most már pénzünk? Az akkor közös? Tényleg nem bántásból, de akkor nem is értem, pont az ilyen helyzetekből kifolyólag.
Ha nincs különösebb baja az embernek a lakótársával/bébiszitterével/házvezetőnőjével, akkor kedvesen, tisztelettel beszél vele.
Akinek gyereket szülök/igent mondok, az legyen már a társam, érted. Még a lelki vívódásaimat is el merem neki mondani, nemhogy a pénzkérdést...
Hű de rossz helyzetbe hoztad magad. Én ebből kimásznék, míg lehet.
Eléggé jellemző a tehetősebb férfiakra, hogy nem bántják az asszonyt, szépen beszélnek vele de azért suttyomban csalják és tartják tőle a 3 lépés távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!