Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?
Mi külön kasszán vagyunk a párommal.Ez már az elejétől így volt megbeszélve,az ok egyszerű.Egy dolgozó anya voltam 2 gyerekkel amikor megismerkedtünk,összeköltöztünk. Természetes volt,hogy az én gyermekeimet én tartom el. A rezsit felesben fizetjük,a lakás az enyém,a bevásárlásokat szintén felesben fizetjük.A megmaradó (külön) pénzt mindenki arra költi amire akarja,nem kell beszámolni róla.Azóta viszont nálunk is változás történt,született egy közös baba.A közös gyerkőcnek is felesben vásárolunk.
Én mondtam páromnak,ha 1 éves lesz a fiam,visszamegyek dolgozni azokra a napokra,amikor ő itthon van,bölcsibe nem akarom beadni. Persze nem tetszik neki, hogy a szabadnapján én elmegyek majd.Viszont csak így tudom megoldani azt,hogy mindegyik gyermekemnek mindent meg tudjak adni.Talán neked is minél hamarabb el kéne helyezkedni és megoldódik a probléma. Nem pénzt kérsz tőle,hanem megmondod ez van,ezeken a napokon neki kell vigyáznia a gyerekre,mert te mész pénzt keresni.
De tényleg rendes egyébként, kedves meg minden. Tudom hülyén hangzik. Mikor még csak randiztunk egész más volt, elhalmozott ajándékokkal, vitt ide-oda. Attól tartok, ezt most mással teszi, ez megmagyarázná a kiesett pénzt.
Mikor összeköltöztünk, a szülei sokszor felemlegették, hogy az az ő lakása, az is lehet, hogy csak félreteszi a pénzét, hogy ahhoz ne legyen közöm, ez sajnos elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!