Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Külön kassza kinél működik?...

Külön kassza kinél működik? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve együtt élünk, van gyerekünk is. Az elejétől külön kasszán vagyunk, így alakult megbeszélés nélkül. Ő 3* annyit keres, mint én. Az elején nem is volt gond, mindenki költötte a magáét, nagy tételeket feleztük. Csak ugye jöttek a gyerekek, gyed idején még nem volt gond, mert jó gyedem volt, nem kellett tőle kérnem, de most gyest kapok egy ideje és nagyon vonakodva ad bármire. Hozzáteszem, nem költök másra a gyerekeken kívül, másfél éve voltam utoljára fodrásznál, kozmetikus-manikűr sose voltam még, ruhát kb fél évbe egyszer ha veszek. De ezt úgy képzeljétek, hogy ő keres 300-at, én max havi 20-at kérek tőle, hitelünk nincs, rezsink alacsony és mégis mindig azt mondja, hogy nincs pénzünk. Bármire kérek, azt mondja, nincs rá. A bankszámláján fogalmam sincs, mennyi van, ha kérdezem ködösít, nem árulja el, h mennyi pénzünk van. Hiába vannak közös gyerekeink, anyagilag ő külön állónak érzi magát. Pedig esküszöm nálam spórolósabb, visszafogottabb nő nincsen. :( Mit gondoltok?

2013. ápr. 26. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
21%

Mi külön kasszán vagyunk a párommal.Ez már az elejétől így volt megbeszélve,az ok egyszerű.Egy dolgozó anya voltam 2 gyerekkel amikor megismerkedtünk,összeköltöztünk. Természetes volt,hogy az én gyermekeimet én tartom el. A rezsit felesben fizetjük,a lakás az enyém,a bevásárlásokat szintén felesben fizetjük.A megmaradó (külön) pénzt mindenki arra költi amire akarja,nem kell beszámolni róla.Azóta viszont nálunk is változás történt,született egy közös baba.A közös gyerkőcnek is felesben vásárolunk.

Én mondtam páromnak,ha 1 éves lesz a fiam,visszamegyek dolgozni azokra a napokra,amikor ő itthon van,bölcsibe nem akarom beadni. Persze nem tetszik neki, hogy a szabadnapján én elmegyek majd.Viszont csak így tudom megoldani azt,hogy mindegyik gyermekemnek mindent meg tudjak adni.Talán neked is minél hamarabb el kéne helyezkedni és megoldódik a probléma. Nem pénzt kérsz tőle,hanem megmondod ez van,ezeken a napokon neki kell vigyáznia a gyerekre,mert te mész pénzt keresni.

2013. ápr. 26. 15:25
 32/63 anonim ***** válasza:
91%
a rendes ember nagyon nem itt kezdődik
2013. ápr. 26. 15:28
 33/63 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ez lesz, szeptembertől éjszakai műszakban fogok dolgozni, így többet lesz kénytelen átvállalni az itthoni teendőkből és lényegesen több pénzem lesz, legalább nem kell alapvető dolgokra kérnem pénzt.
2013. ápr. 26. 15:29
 34/63 A kérdező kommentje:

De tényleg rendes egyébként, kedves meg minden. Tudom hülyén hangzik. Mikor még csak randiztunk egész más volt, elhalmozott ajándékokkal, vitt ide-oda. Attól tartok, ezt most mással teszi, ez megmagyarázná a kiesett pénzt.

Mikor összeköltöztünk, a szülei sokszor felemlegették, hogy az az ő lakása, az is lehet, hogy csak félreteszi a pénzét, hogy ahhoz ne legyen közöm, ez sajnos elképzelhető.

2013. ápr. 26. 15:31
 35/63 anonim ***** válasza:
Kérdező ez tényleg nagyon gyanús:( Én a helyedben próbálnék vele beszélni, és ha semmi nem változik, míg visszamész dolgozni, akkor én a helyedben lelépnék ahogy van állandó fizum. Mivel ilyen szerényen megoldod, biztos ellennétek a gyerekekkel (fizud, családi és gyerektartás) ami pedig lényeges, h nyugalomban. Ha a férjed lassanként lett ilyen, akkor sajnos várható, h idővel még rosszabb lesz, ami már a gyerekeknek se jó.
2013. ápr. 26. 15:37
 36/63 A kérdező kommentje:
Na igen, de ha nem élünk együtt, nem tudok eljárni dolgozni. :( 12 órás műszakokat nehéz megoldani egyedül. :(
2013. ápr. 26. 15:39
 37/63 anonim ***** válasza:
69%
Nehogy egyszer csak azon kapd magad, hogy ki vagy zárva a lakásából és ott állsz majd 0 forinttal.
2013. ápr. 26. 15:42
 38/63 A kérdező kommentje:
Á, a két gyerek miatt ez biztosan nem fog előfordulni. De tény, hogy ha szétköltözünk, akkor üres kézzel távozom, ezt tudom én is.
2013. ápr. 26. 15:44
 39/63 anonim ***** válasza:
Sógornőmék vannak így. Gyesen van, sógor viszont dolgozik, több, mint 200-at kap, az megy is félre, mellette maszekol, és anyjáéknál van kb 2 milliója kp-ben, de arról sógornő nem tudhat. Nagy könyörgések árán ad 20.000-et a csajnak bevásárlásra.
2013. ápr. 26. 15:48
 40/63 A kérdező kommentje:
Ha maszekolna a párom, akár azt is gondolhatnám, hogy egy család vagyunk. :) (Tudom, végülis nem vicces.)
2013. ápr. 26. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!