Nem a szüleimnek kéne megvenni a gyógyszereimet?
Mindketten jól keresnek, mégsem veszik meg nekem.
Még csak nem is poénból szedem a bogyókat, hanem mert kellenek...
Diákmunka alig van, kb könyörögnöm kell érte, 500 ft-os órabérrel meg nem sokra megyek. Most sincs Imodium, és megy a hasam egész nap.
Tulajdonképpen miért nem veszik meg a gyógyszereket, főleg, hogy pénzük is van rá?
Ahogy olvasom, elég rosszul lehetsz. Simán felér ez kiskorú veszélyeztetésével, ami nálatok megy. AMit tanácsolok: első körben beszélj az osztályfőnököddel, mondd el, mi a helyzet, kérd, hogy próbáljon beszélni a szüleiddel. Ha ez nem vezet eredményre, akkor sétálj be a települési gyermekjóléti szolgálathoz segítséget kérni. Majd ők jól megszorongatják a szüleidet.
Lisztérzékeny is lehetsz, nekem attól volt sokszor hasmenésem. Amióta diétázok elmúlt, de ehhez el kell menni gasztroenterológushoz aki kivizsgál. Nem biztos, hogy az epéd miatt van.
Egyébként én nem értem a szüleidet, még kiskorú vagy, ergo nekik kell minden ilyenről gondoskodni. Más lenne a helyzet, ha nagyon meg lennétek szorulva (gyógyszer akkor is kell) de így nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!